Oracle na putu inovacija

Oracle Dan događaji jasno prikazuju moć hardvera i softvera dizajniranih tako da rade zajedno

01.novembar, 2011.

Beograd, 01. novembar 2011. – Kompanije ORACLE najavila je danas konferenciju Oracle dan, koja će se održati 23. novembra u Hotelu Hyatt Regency.
Nakon izuzetno uspešnog Oracle OpenWorld 2011 događaja koji je održan u San Francisku, Oracle je pokrenuo niz događaja da bi trenutnim i potencijalnim korisnicima širom sveta prikazao inovacije prvi put predstavljene u Kaliforniji.

Oracle dan događaji, koji se odvijaju pod sloganom „More Expertise. More Innovation. More Insight“ (Više znanja. Više inovacija. Više uvida.), biće održani u 30 gradova istočnog i centralnog dela Evrope, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA regiona).

Svaki događaj biće vrhunska kombinacija izvršnih korporativnih nivoa, funkcionalnih i tehnoloških sektora posvećenih jednom cilju: da pokažu kako trenutnim, tako i budućim Oracle korisnicima da snaga jednostavnosti može promeniti IT u vodeću silu koja pokreće inovativni biznis. Prisutni će moći da čuju:
nove priče o uspešnim transformacijama poslovanja,
informacije o najnovijim dešavanjima vezanim za Oracleova rešenja za javne i privatne cloud computing sisteme,
o novim načinima za maksimizovanje efikasnosti IT okruženja i povećanje poslovnih vrednosti,
najbolje prakse i studije slučaja o pokretanju potpuno integrisanog i projektovanog rešenja, i
sve što je potrebno da znaju o potpuno integrisanim i otvorenim poslovnim aplikacijama.

„Bilo je izuzetno uzbudljivo prisustvovati Oracle OpenWorld događaju i videti predstavljanje velikog broja inovativnih proizvoda“ – rekao je Tim Pejn, potpredsednik ORACLE marketinga za EMEA region. „Događaj je oživeo moć hardvera i softvera, projektovanih tako da rade zajedno, radi davanja neprevaziđenih prednosti preduzećima. Kroz Oracle dan događaje želimo da, sa što više trenutnih i potencijalnih korisnika u ECEMEA regionu, podelimo naše inovacije.”

Za više detalja pogledajte sledeće linkove:
Oracle Events
Oracle OpenWorld Media Centre
Replay Oracle OpenWorld Keynotes On Demand

newsmaster