LG 3D World servis – nova generacija premium 3D usluga

3D svet servis omogućava lakši i bolji pristup 3D sadržaju visokog kvaliteta korisnicima proizvoda kompanije LG

Beograd, 18. april, 2012. – Kompanija LG Electronics (LG) je najavila da će plasirati novi servis za korišćenje premium 3D sadržaja – 3D World. Servis će biti dostupan za korisnike LG Cinema 3D Smart televizora u preko 70 država. 3D World biće ponuđen u obliku aplikacije za proizvod CINEMA 3D Smart TV, koji je proizveden 2011. godine, dok će modeli iz 2012. godine koristiti unapređene sisteme kartica na Home Dashboard kontrolnoj tabli.

„3D World je značajan deo dugoročne poslovne strategije kompanije LG, koja uključuje veću kontrolu i iskorišćenost 3D ekosistema,” izjavio je Havis Kwon, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Home Entertainment. „Sa globalnim plasiranjem 3D World servisa, kompanija LG demonstrirala je svoju posvećenost pružanju različitih, visoko kvalitetnih usluga 3D sadržaja.”
 

3D World omogućuje korisnicima da pretražuju visoko kvalitetni 3D sadržaj, a u ponudi će biti više programa iz oblasti zabave, sporta, dokumentaraca, kao i emisija o deci ili načinu života. Nakon što se izabere sadržaj, LG CINEMA 3D Smart TV, unosi u vaš život fantastične 3D prizore. Scene sportskih akcija deluju dinamičnije i uzbudljivije, dokumentarni filmovi realističnije, a edukativne emisije za decu očaravaju više nego što je to ranije bio slučaj.

 

Pored raznih poboljšanja, LG planira da nastavi saradnju sa svetskim provajderima 3D sadržaja, kako bi mogao da pruži svojim korisnicima najtraženije 3D sadržaje.

 

# # #

O LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) globalni je lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Vodeći svoje poslove na 117 mesta širom sveta, kompanija LG ostvarila je globalnu prodaju u iznosu od 49 milijardi dolara (KRW 54.26 triliona) tokom 2011. godine. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Energy Solutions – i jedan je od vodećih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. Za više vesti i informacija, posetite www.LGnewsroom.com.

 

Više o LG Electronics Home Entertainment Company

LG Electronics Home Entertainment Company vrhunski je globalni proizvođač na tržištu televizora, monitora, komercijalnih displeja, audio i video sistema, ličnih kompijutera i sistema za bezbednost. Kompanija konstantno pomera tehnološke granice, kako bi stvorila aparate bogate raznim karakteristikama, stilskog dizajna, koji ispunjavaju globalne potrebe potrošača. Potrošački proizvodi kompanije LG uključuju CINEMA 3D Smart TV, OLED, UD TV i IPS monitore, kao i kućne bioskope i Blu-ray Disc™ plejere. Komercijalni proizvodi kompanije LG, ili B2B, uključuju digitalnost, sisteme za video konferencije i IP bezbednosne kamere.

newsmaster