Besplatan ASUS Transformer Prime GPS kit za bolji prijem signala

Zahvaljujući vrhunskim performansama i odličnom kvalitetu izrade, ASUS Transformer Prime je brzo postao jedan od najpopularnijih i najpoželjnijih Android tableta. Kako bi svoje proizvode unapređivao na najbolji mogući način, ASUS pažljivo osluškuje reakcije korisnika. U moru pozitivnih komentara našlo se i nekoliko onih koji su upućivali na to da pojedini korisnici u određenim situacijama nisu bili zadovoljni GPS funkcionalnošću.

Iako Transformer Prime nije profesionalni GPS uređaj, ASUS-ova posvećenost zadovoljstvu korisnika je rezultovala neobičnim i lepim gestom. ASUS svim vlasnicima Transformer Prime tableta poklanja GPS kit koji poboljšava prijem signala.

Da bi dobili GPS kit, vlasnici Transformer Prime tableta treba da se registruju na ASUS Member sajtu i unesu tražene podatke. Paket će im biti isporučen na kućnu adresu, potpuno besplatno. Ova ponuda važi do 31. jula 2012. godine. ASUS će nastaviti da ulaže maksimalan napor kako bi vlasnicima svih svojih proizvoda pružio najbolje moguće korisničko iskustvo.

Više informacija o ovoj akciji, kao i detaljno uputstvo za prijavljivanje možete naći na sledećem linku:

http://event.asus.com/ASUSPad/TF201GPS
###

O kompaniji ASUS

ASUS, jedan od tri najveća svetska proizvođača laptopova namenjenih najširem krugu korisnika i tvorac najprodavanijih i najviše nagrađivanih matičnih ploča, vodeća je kompanija u novoj, digitalnoj eri. ASUS projektuje i izrađuje proizvode koji savršeno zadovoljavaju potrebe savremenog digitalnog doma, ali i moderne kancelarije, uz širok portfolio proizvoda koji uključuje notebook računare, netbookove, tablet uređaje, matične ploče, grafičke karte, medija plejere, monitore, desktop računare, servere, mobilne telefone i mrežne uređaje. Vođen inovacijama i posvećen kvalitetu, ASUS je u 2011. godini osvojio 3.886 nagrada i smatraju ga zaslužnim za revoluciju PC industrije sa Eee PC™ linijom proizvoda. Sa više od 11.000 zaposlenih širom sveta i vrhunskim razvojnim timom koji broji 3.100 inženjera, kompanija je u 2010. godini ostvarila prihod od 10,1 milijardi dolara.

newsmaster