HTC PREDSTAVLJA DESIRE C, NAJNOVIJI SMARTFON SA BEATS AUDIO INTEGRACIJOM

HTC Desire C
HTC Desire C

Novi HTC Desire C – brilijantan, zabavan i odlično povezan
Beograd, 15. maj 2012.- Nakon uspešnog predstavljanja HTC One serije, HTC je danas predstavila svoj najnoviji telefon, HTC Desire C. Sa integrisanom Beats Audio™ tehnologijom ovaj vrhunski dizajniran i pristupačan pametan telefon vam omogućava da čujete muziku baš onako kako je umetnik želeo. Uz HTC Desire C imate mogućnost lakog upravljanja svojim profesionalnim i privatnim životom i jednostavnog deljenja svih trenutaka koji ga čine.

HTC Desire C

Dostupan u crvenoj, beloj i crnoj boji, HTC Desire C sadrži HTC Sense 4, radi na Android 4.0 platformi (Ice Cream Sandwich) i idealan je i za korisnike kojima bi to bio prvi pametni telefon kao i za one koji žele da pređu na napredniji uređaj. Zahvaljujući moćnoj bateriji i jednostavnom pristupu aplikacijama, igricama, pesama i filmovima preko Google Play-a , uvek ćete biti povezani i na stalnom izvoru zabave bilo da ste na poslu, kod kuće ili u pokretu.

“Slušanje muzike je jedna od najpopularnijih opcija kod korisnika mobilnih telefona i zato je sada važnije nego ikad da vam prenesemo snagu i emociju koju je umetnik stvorio u studiju”, izjavio je Džejson Mekenzi (Jason Mackenzie), direktor marketinga i prodaje HTC korporacije. „HTC Desire C predstavlja savršen uređaj za sve jer donosi korisnicima odličan dizajn, jednostavno upravljanje sadržajima i brzo povezivanje.”
Autentičan zvuk bez kompromisa
Zahvaljujući Beats Audio integraciji i neverovatnom hardveru HTC Desire C pruža korisnicima snažno i bogato audio iskustvo studijskog kvaliteta, bez obzira da li se govori o slušanju muzike ili igranju igrica.

Novi nivo dizajna

Kombinujući izdržljivo metalno kućište i inženjersku preciznost, HTC Desire C je idealan za korisnike koji žele najbolje dizajniran telefon. Zahvaljujući zvučniku sa laserski pravljenim mikro rupicama za vrhunski zvuk, ekranu sa velikim uglom gledanja i elegantnim metalnim okvirom sočiva kamere, ovaj skladni pametni  telefon pruža najbolje iskustvo korišćenja i dizajn u svojoj klasi.
Kreiran za razmenu podataka
Najsavremenija mobilna tehnologija upakovana je u prikladan i upadljiv dizajn. Ekran HVGA rezolucije sa jarkim i živim bojama od 3,5-inča čini pretraživanje internetom, razgledanje fotografija ili povezivanje sa prijateljima i porodicom jednostavnim. A ukoliko želite da podelite svoje doživljaje putem društvenih mreža uz kameru od 5 megapiksela na HTC Desire C uređaju i opciju momentalnog objavljivanja, možete podeliti sadržaj bilo kad, pa i par sekundi nakon što je zabeležen.

Uz pomoć integrisanog Dropbox servisa raspolažete sa 25 GB prostora1, zahvaljujući čemu uz HTC DESIRE C imate mogućnost sigurnog čuvanja, pretrage i deljenja na hiljade fotografija, video snimaka i dokumenata.
Dostupnost
HTC DESIRE C će biti dostupan na određenim tržištima od maja 2012.

 

O HTC

Osnovana 1997. HTC korporacija (HTC) je kreirala mnoge nagrađivane mobilne uređaje i inovacije. Postavljajući korisnike u centar svega što rade, HTC pomera granice u dizajnu i tehnologiji kreirajući inovativno i lično iskustvo za korisnike širom sveta. HTC potfolio čine pametni telefoni i tablet uređaji sa HTC Sense-om, korisničkim interfejsom koji poboljšava iskustvo upotrebe uređaja. Kompanija se kotira na Tajvanskoj berzi. Za više informacija: www.htc.com

newsmaster