KOMPANIJA CANON PREDSTAVILA USLUGU CANON PROFESSIONAL SERVICES

Beograd, 5. jul 2012 – U okviru obeležavanja proslave 25 godina postojanja EOS sistema proizvoda, kompanija Canon predstavila je Canon Professional Services, uslugu koja je dostupna svim profesionalnim korisnicima Canon foto i video uređaja i opreme. Canon Professional Services je program koji profesionalcima širom sveta pruža podršku i dodatne, ekskluzivne informacije i pristup brojnim pogodnostima. U zavisnosti od registrovane opreme, CPS nudi tri nivoa članstva – Srebrni, Zlatni i Platinasti, a svaki od nivoa pruža poboljšano i kraće vreme za popravke u autorizovanim CPS servisnim centrima, kao i mogućnost besplatne pozajmice i korišćenja druge Canon opreme tokom popravke.

Osim toga, u okviru proslave jubileja, za polaznike Canon akademije tokom vikenda su planirana predavanja Canon stručnjaka na kojima će se polaznici upoznati sa osobinama i načinom upotrebe Canon foto-aparata i kamkordera, kao i osnovnim principima i tehnološkim inovacijama u stvaranju fotografskog i video zapisa. Canon akademija namenjena je svim kupcima Canon EOS foto-aparata i kamkordera koji su pri kupovini dobili vaučer i ostvarili pravo učešća na ovom kursu. Predavanja će se odvijati u prostoru Robne kuće Beograd u Knez Mihailovoj  3-5.

 

Da podsetimo, proslava 25. rođendana Canon EOS-a trajaće do 8. jula u prostoru Robne kuće Beograd u Knez Mihailovoj  3-5, gde su u toku Canon izložba i brojne aktivacije otvorene za sve građane, svakoga dana od 10 do 22 časa. Pored uživanja u izložbi, posetioci mogu da se zabave koristeći brojne animacije, da učestvuju u takmičenju u fotografisanju Euro 2012, Facebook konkursu za najlepšu fotografiju i da se „Urame” u profesionalnom studiju na licu mesta. Na raspolaganju im je i stoni fudbal, a za najbolje predviđene su i zanimljive nagrade. Zatvaranje izložbe obeležiće proglašenje najboljih na Facebook takmičenju i konkursu „Urami se”, kao i svečano proglašenje Canon tima Srbije.

 

 

O Canon korporaciji

 

Korporacija Canon (NYSE: CAJ), sa sedištem u Tokiju, Japan, je lider na polju profesionalne i potrošačke opreme za sliku i informacionih sistema. Canon široki spektar proizvoda obuhvata mašine za kopiranje, inkdžet i laserske štampače, aparate, video opremu, medicinsku opremu i poluprovodnu-proizvodnu opremu. Prvobitno osnovan 1937. kao  Precision Optical Industry d.o.o., proizvođač aparata, Canon se uspešno proširio i globalizovao da bi postao svetski industrijski lider u profesionalnom i potrošačkim sistemima i rešenjima slike. Sa više od 195 000 zaposlnih širom sveta, Canon ima ogranke za proizvodnju i marketing u Japanu, na američkom kontinentu, u vropi, Aziji i Okeaniji; i globalnu R&D (istraživanje i razvoj) mrežu sa kompanijama smeštenim u SAD, Evropi, Aziji i Australiji. Canon je konsolidovato neto zarade za fiskalnu 2010. (završno sa 31. decembrom 2010.) na ukupno 45,8 milijardi dolara (po kursu od ¥81 = US$1). Posetite sajt korporacije Canon na: www.canon.com

 

 

Informacije o Canon Europe

 

Canon Europe obuhvata regionalne poslove prodaje i marketinga za korporaciju Canon, sa predstavništvima u 116 zemalja i preko 11 000 zaposlenih u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi (EMEA).

 

Osnovan je 1937. sa jasnim ciljem da aparat vrhunskog kvaliteta učini dostupnim potrošačima, a Canon neumorna pasija za Power of Image (moć slike) od tada je raširila Canon tehnologiju na brojna tržišta i dovela Canon na mesto vodećeg u svetu po pitanju kako potrošačkih tako i poslovnih rešenja na polju fotografije. Njegova rešenja obuhvataju proizvode od digitalnih kompaktnih i SLR kamera, preko objektiva za profesionalno snimanje i prenosivih X-ray (rentgenski zraci) mašina do multifunkcionalnih i štampača za produkciju,   a sve to upotpunjeno nizom usluga sa dodatnom vrednošću.

 

Canon mnogo ulaže u istraživanje i razvoj, ne bi li došao do najpotpunijih i najinovativnijih proizvoda i usluga koje bi zadovoljile kreativne potrebe potrošača. Od fotografa-amatera, do štamparskih preduzeća, Canon čini da svaki potrošač razume njihovu spostvenu strast za fotografijom.

 

Canon veruje da je razumevanje potreba društva i okoline sastavni deo dobre poslovne prakse. Ovo je i deo njihove korporativne filozofije Kyosei ‘Živeti i raditi zajedno za opšte dobro’.

 

Opširnije infrormacije o Canon Europe, dostupne su na:

www.canon-europe.com

 

 

Informacije o Canon CEE GmbH predstavništvu u Republici Srbiji:

 

Canon CEE GmbH, predstavništvo u Republici Srbiji nalazi se u Beogradu i u vlasništvu je kompanije Canon CEE (Canon Central and East Europe). Delatnost Canonovog predstavništva je promocija Canonovih inovativnih proizvoda i rešenja, koji pojedincima i profesionalnim korisnicima omogućavaju ostvarenje postavljenih poslovnih ciljeva. Uloga predstavništva je i pružanje potpune podrške partnerima i distributerima, kao i savetovanje prilikom traženja novih poslovnih prilika i uvođenja novih poslovnih strategija kako bi se poslovna ulaganja što bolje iskoristila.

Dodatne informacije potražite na stranici www.canon.si

newsmaster