Petogodišnja garancija za LG Personal TV uređaje

Kompanija LG nudi petogodišnju garanciju za LG Personal TV, umesto uobičajene trogodišnje garancije

Beograd, 29. avgust 2012 – U sklopu programa „5 godina bez brige“, kompanija LG Electronics želi da iskaže zahvalnost svojim korisnicima koji se odluče za Personal TV uređaje (monitor sa TV tjunerom) dajući petogodišnju garanciju umesto dosadašnje trogodišnje. Ova garancija obuhvata modele M52, DM52 i M2482D kupljene u periodu između 15. avgusta i 30. septembra 2012 godine.

Program produžene garancije „5 godina bez brige“, podrazumeva da će puna garancija od 3 godine biti produžena na 5 godina. Tokom ovog perioda predviđena je besplatna popravka i zamena delova u slučaju kvara. Korisnici treba da samo prilože dokumentaciju kojom se dokazuje kupovina (račun, pojednostavljeni račun, priznanicu), popunjeni garantni list i sertifikat, koji se može preuzeti na zvaničnoj internet stranici kompanije LG Electronics Srbija.

LG Personal TV uređaj kombinuje najbolje od televizora i monitora. Korisnici mogu da uživaju u širokom spektru multimedijalnih sadržaja, od emitovanja HD programa do svih sadržaja sa računara. Novi modeli poseduje IPS ekrane, a odlikuje ih živopisna boja, kao i izuzetno širok ugao gledanja. Modeli sa ekranima dijagonale 24 inča koriste visokokvalitetne MVA panele.
 

Novi LG Personal TV uređaji odlikuju se mogućnošću prikaza slike u slici (Picture-in-Picture), odnosno omogućavaju gledaocima da u isto vreme otvaraju više ekrana i gledaju TV program u malim prozorima dok i dalje koriste svoj računar. Takođe poseduju i Infinite Surround audio sistem, koji proizvodi zvuk vrhunskog kvaliteta. Opcija USB Quick View skraćuje vreme potrebno za podizanje sistema računara i omogućava korisnicima da gledaju sadržaje poput fimova ili slika na brži i lakši način.

Ovi uređaji koriste savremene IPS (In-Plane Switching) panele umesto konvencionalnih TN (Twisted Nematic) panela i na taj način obezbeđuju savršenu reprodukciju boja i vrhunski kvalitet slike. Na ovaj način se ističe konzistentnost boja i smanjuje se njihova fluktuacija.

Personal TV modeli pokriveni garancijom: M2252D, M2352D, M2452D, M2752D, DM2352D, DM2752D and M2482D. Više informacija možete pronaći na ovom linku.

 

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment Company

LG Electronics Home Entertainment Company je vrhunski globalni proizvođač na tržištu flat panel ekrana, audio plejera i video proizvoda za kuću i profesionalnu upotrebu. . Fokusirana na proizvodnju uređaja bogatih funkcijama, kompanija LG takođe posvećuje veliku pažnju estetski modernom dizajnu i pomeranju granica tehnologije u cilju boljeg iskustva svojih kupaca pri upotrebi svakog LG proizvoda Tipovi LG proizvoda su CINEMA 3D Smart televizori, OLED televizori, IPS monitori, sistemi kućnih bioskopa, Blu-ray disk plejeri, miš-skenere, eksterni uređaji za skladištenje podataka. Komercijalni proizvodi kompanije LG Electronics uključuju uređaje koji omogućavaju prikaz digitalnih sadržaja, sisteme za video konferencije i IP sigurnosne kamere.

newsmaster