Windows Phone 8X by HTC u Vip ponudi

Beograd, 1. novembar 2012. godine – Novi smart telefon Windows Phone 8X by HTC sa do sada najnaprednijim Majkrosoftovim operativnim sistemom, stigao je u ponudu Vipa, ubrzo nakon svetske premijere. Dodatno, model Windows Phone 8S by HTC biće na raspolaganju Vip korisnicima tokom novembra.

HTC telefoni sa Windows 8 platformom izdvajaju se upečatljivim dizajnom sofisticiranih boja u sklopu vrhunske završne obrade matirane površine, odličnim performansama, studijskim kvalitetom zvuka uz BeatsAudio™ i neverovatnim mogućnostima ugrađene kamere.

Windows Phone 8X by HTC poseduje sjajni 4,3 inčni LCD 2 ekran HD rezolucije, zaštićen lakim Gorilla® Glass 2 staklom, sa najvećom gustinom piksela na tržištu. Dodatno, ovo je i prvi telefon sa integrisanim Beats pojačalom. U Vip dolazi u grafitno crnoj boji, uz naknadu za aktivaciju od 1 dinar u tarifi Smart 5000 i uz Internet dodatak od 3GB.

Windows Phone 8S by HTC odlikuje super LCD ekran od 4 inča sa Gorilla® Glass tehnologijom, što omogućava korisnicima da Live Tiles interfejs u Windows Phone operativnom sistemu, kao i svaku poruku i fotografiju, vide kristalno jasno u iskričavim bojama. Ovaj model će u Vip radnjama biti dostupan u dve boje: sivo-žutoj i crno-beloj (samo u Vipu).

Više informacija na www.vipmobile.rs, 060/1234 i Vip centrima širom Srbije.

 

Dodatno:

 

O Vipu

Od 1. decembra 2006. Vip, član Telekom Austrija Grupe, obezbedio je licencu za GSM 900/1800 i UMTS mreže. Vip mobile nudi pun portfolio mobilnih usluga za pripejd, postpejd i biznis korisnike, a na domaće tržište prvi je uveo BlackBerry® iz Vodafona. Vip je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih 715.6 miliona evra. Na kraju juna 2012. godine, Vip je imao više od 1.6 miliona aktivnih korisnika i zapošljavao više od 900 stručnjaka i menadžera. Vip je ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Više informacija na www.vipmobile.rs.