Viši nivo zabave uz Philipsov E-line monitor

Novi Philipsov monitor, sa širokim uglom gledanja, oštrom slikom živih boja i ugrađenim zvučnicima, sinonim je za neponovljivu zabavu

 

Kompanija Philips lansirala je novi IPS LCD monitor, serije E-line 227E4QHAD, koji pruža potpuno drugačije iskustvo gledanja i uživanja u različitim vizuelnim sadržajima. Karakteristična napredna tehnologija u izradi monitora, ovog puta omogućava još veći vizuelni kvalitet filmskih, video i internet sadržaja, namenjen svim ljubiteljima multimedijalne ponude.

Za razliku od standardnih TN ploča, IPS monitori koriste naprednu tehnologiju koja omogućava dodatne široke uglove gledanja od 178/178 stepeni, pružajući pogled na ekran iz gotovo bilo kojeg ugla, čak i u Pivot funkciji zakretanja monitora za 90 stepeni. Dodatno iskustvo doživljaju gledanja pruža i živopisan spektar boja, što ga čini idealnim za sve aplikacije koje zahtevaju preciznost boja i svetla.

 

Jednim pritiskom dugmeta, omogućeno je izuzetno zabavno iskustvo zahvaljujući SmartImage Lite tehnologiji koja analizira sadržaj na ekranu uz pomoć odabranog scenarija, čime se dinamički poboljšava kontrast, zasićenost boja, kao i oštrina slike. Izuzetnoj postojanosti boje i visokom kvalitetu slike dodatno doprinosi patentirana Philipsova tehnologija True Vision koja uz pomoć naprednog algoritma za ispitivanje i usklađivanje performansi ostvaruje četiri puta preciznije prikaze u odnosu na Windows sRGB standard.

 

Idealno iskustvo omogućeno je i HDMI-ready uređajem koji sadrži sve potrebne hardvere za prihvatanje multimedijalnog interfejsa visoke definicije, visokog kvaliteta digitalne slike i zvučnih signala, prenetih putem jednog kabla s kompjutera ili više AV izvora, uključujući set-top kutije, DVD uređaje i A/V priključke i video kamere. Potpuno multimedijalno iskustvo dodatno upotpunjuju i 2×2 RMS ugrađena zvučnika koji obezbeđuju kvalitet i snagu zvuka bez nepotrebnih spoljnih žica.

Impresivan, tanki dizajn ove Philipsove inovacije, u boji crne trešnje, čini elagantni dodatak svakom enterijeru. Besprekornost dizajna upotpunjavaju i inteligentne, osvetljene, i na dodir osetljive kontrol-ikone, koje zamjenjuju standardne izbočene kontrolne dugmiće – ostavljajući jak utisak modernog i sofisticiranog izgleda monitora.

 

Nizom inovativnih proizvoda, Philips u svakom trenutku misli na dobrobit kako potrošača, tako i njihovog okruženja, što dokazuje i procesom proizvodnje monitora sa pozadinskim osvetljenjem bez žive, jednog od najtoksičnijih elemenata koji utiču na okolinu. Osim korišćenja proverenih elemenata, E-line monitor takođe doprinosi i niskoj potrošnji energije.

 

E – line monitor se može se naći u svim bolje opremljenim radnjama sa tehničkim uređajima, po okvirnoj ceni od 16.490,00 rsd

newsmaster