Philips Quad HD monitor od sada i od 32 inča

 

 • Crystalclear QHD rezolucija za brilijantnu sliku
 • Flicker-free tehnologija za prijatnije gledanje
 • MultiView omogućava aktivno dvostruko povezivanje i prikaz

 

Beograd, 4. maj, 2015MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner za Philipsove monitore, najavljuje novi dodatak monitorima izuzetno visoke rezolucije koji prevazilazi HD. Novi Philipsov monitor od 32 inča oznake BDM3270QP dolazi sa QHD rezolucijom, a korisnicima nudi novo rešenje za povećanje prostora na monitoru. Poboljšavajući produktivnost uz besprekorno iskustvo gledanja, novi monitor s QHD rezolucijom oživljava grafike i slike do najsitnijeg detalja.

Zadivljujuća rezolucija od sada na 32 inča

Uzimajući u obzir rastuću potražnju korisnika za višim nivoom rada na računaru, novi monitor od 32 inča dolazi sa višom rezolucijom i izuzetnom gustoćom piksela koja nadmašuje HD. Upravo iz tog razloga novi Philipsov monitor koristi najnoviju tehnologiju PLS Quad HD i pruža brilijantnu širokougaonu sliku visoke rezolucije od 2560 x 1440 piksela sa pozadinom koja nudi obilje prostora za više otvorenih prozora. Rezolucija je usklađena s izvrsnom reprodukcijom 1.074 milijardi boja i 12-bitnom unutrašnjom obradom te na taj način pruža autentične boje, bez gradacije i pruga.

Novi monitor značajan je i po Philipsovoj tehnologiji Flicker-free koja koja uspešno reguliše osvetljenje i eliminiše treperenje za još prijatnije iskustvo gledanja.

Tom prilikom Thomas Schade, potpredsednik EMEA u MMD-u je istakao, „Novi 32-inčni monitor odličan je za korisnike koji prelaze na viši nivo rada na računaru jer im nudi mnogo više prostora u kombinaciji sa oštrom i brilijantnom QHD rezolucijom. Osim grafičkih i CAD dizajnera i arhitekata novi Philipsov monitor namenjen je i korisnicima koji redovno rade sa standardnim kancelarijskim aplikacijama i sve češće traže više prostora na svojim ekranima kako bi bez problema mogli da rade u dobrim rezolucijama i sa više otvorenih prozora u isto vreme.”

Brzo i jednostavno povezivanje

Spajanjem na širokopojasne izvore kao što su DisplayPort, HDMI i Dual-link DVI, ovaj novi monitor omogućava korisnicima pregled sadržaja sa velikom brzinom osvežavanja i blistavom QHD jasnoćom. Besprekorno iskustvo gledanja prati i visok kvalitet zvuka zahvaljujući ugrađenim stereo zvučnicima, a korisnici mogu računati i na istovremeni rad na više uređaja uz MultiView tehnologiju što pojednostavljuje složeno izvršavanje više zadataka u isto vreme. Ovaj najnoviji monitor kompanije Philips pruža i Quad HD sliku s 2560 x 1440 zadržavajući vrhunsku oštrinu i jasnoću čak i pri podeli ekrana, a tu je i podrška za MHL i izuzetno brzi USB 3.0.

Prijatniji rad u poslovnom okruženju

Kako bi se korisnicima osigurala što veća produktivnost na poslu, Philips je proizveo  SmartErgoBase postolje monitora koji se u potpunosti prilagođava korisnicima osiguravajući prilagodljivu visinu u skladu sa visnom korisnika, zakretanje, nagib i rotaciju. Postolje ovog monitora takođe omogućava uredno sortiranje kablova kako bi se radni prostor održavao urednim i profesionalnim.

Novi Philipsov 32 inčni QHD monitor dostupan je na našem tržištu po ceni od:   BDM3270QP/00 – 699 Eur (PDV uključen)

 

Tehničke specifikacije: Philips BDM3270QP/00 QHD monitor

Vrsta LCD monitora, veličina AMVA LCD
Vrsta pozadinskog osvetljenja W-LED
Veličina ekrana 32 inča/ 81.3 cm
Optimalna rezolucija 2560 x 1440 @ 60Hz
Odnos slike 16:9
Ugao gledanja 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Osvetljenje 300 cd/m²
Ujednačenost osvetljenja 93% ~ 105%
Boje prikaza 1.07 m
Višestruki pogled PIP/PBP način rada, 2 uređaja
Mogućnost povezivanja
 • USB: USB 2.0 x 2, USB 3.0 x 2 (1 s B.C.1.2)
 • Ulaz signala: VGA (analogni), DVI-Dual Link (digitalni, HDCP), DisplayPort, MHL-HDMI (digitalni, HDCP)
 • Ulaz sinhronizacije: odvojena sinhronizacija, Sync on Green
 • Audio (ulaz/izlaz): PC audio ulaz, izlaz za slušalice
Održivost
 • Okolina i energija: EnergyStar 6.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS
 • Ambalaža se može reciklirati: 100 %
 • Plastika se može reciklirati: 65%
 • Posebne tvari: kućište ne sadrži PVC/ BFR, ne sadrži živu ni olovo
Usklađenost i standardi Odobrenja prema propisima: CE oznaka, FCC klasa B,SEMKO, cETLus, CU-EAC, TCO 6.0, EPA, PSB, WEEE, CCC, CECP, PSE, KC, BSMI, VCCI