Allied Telesis je odabrao kompaniju Kaspersky Lab kao partnera za pružanje napredne zaštite

Allied Telesis, globalni provajder sigurnih IP/Ethernet rešenja i industrijski lider u razvoju IP Triple Play mreža, objavio je danas da je odbarao kompaniju Kaspersky Lab da obezbedi anti-malver i antivirus programe za novu seriju zaštitnih zidova nove generacije. Koristeći najnovije platforme visokih performansi, kao i pomoću programa Kaspersky Anti-Virus i Kaspersky SafeStream II, koji pružaju kompletnu zaštitu od širokog spektra štetnih programa, zaštitni zidovi nove generacije kompanije Allied Telesis pružaju moćno, fleksibilno i podesivo bezbednosno rešenje.

Kako sajber pretnje nastavljaju da se razvijaju i postaju sve prefinjenije, specijalno kreirani napadi koji precizno targetiraju žrtve sve češće savladavaju tradicionalne odbrambene sisteme. Ovaj problem sada zahteva rešenje koje nudi veću inteligenciju, kontrolu i veći uvid. Allied Telesis je spojio svoj specijalni hardver sa dva proizvoda kompanije Kaspersky Lab kako bi obezbedio kompletnu zaštitu od brojnih sajber pretnji. Antivirus program kompanije Kaspersky Lab pruža zaštitu od virusa, trojanaca, crva, rootkit programa, spajvera (spyware) i advera (adware). Kaspersky SafeStream II pruža wire-speed zaštitu od nepoznatog malvera, malvera koji menja oblik, malvera koji se prenosi preko mreže, preuzimanja fajlova bez znanja korisnika i drugih pretnji.

Allied Telesis je razvijao sigurnosne programe već 20 godina, a takođe je i jedan od prvih proizvođača koji je razvio funkcionalnu virtuelnu privatnu mrežu (VPN) u okviru svojih uređaja. Novi zaštitni zidovi predstavljaju revolucionarno otkriće za organizaciju i zaštitu od internih i eksternih pretnji, kao i optimizaciju resursa mreže, podižu na sasvim drugi nivo kako bi ispunili strategije „Donesi svoj sopstveni uređaj” (BYOD) i Internet stvari (Internet of Things).

„Veoma smo zadovoljni što smo sklopili partnerstvo sa kompanijom Kaspersky Lab, jer njihovi proizvodi koji štite od malvera pružaju odličnu zaštitu od pretnji uz brz protok,” izjavio je Grejem Voker  (Graham Walker), Viši menadžer proizvoda u kompaniji Allied Telesis. „Naši klijenti očekuju najbolju zaštitu – koja neće remetiti njihov rad, tako da smo mi odabrali proizvode Anti-Virus i SafeStream II zbog njihovog učinka i reputacije. Kaspersky Lab ima dugu istoriju i reputaciju kompanije koja je bila prva u otkrivanju i brzom uklanjanju novih pretnji,” naglasio je.

Sa velikim izborom opcija i funkcionalnosti – uključujući registrovanje aplikacija, zaštitu koja omogućava brz protok, single-pane-of-glass konzolu, kao i integraciju sa IP reputacijom i anti-malver uslugama – zaštitni zidovi nove genercije kompanije Allied Telesis pružaju veoma konkurentno rešenje za ovo tržište.

O kompaniji Allied Telesis, Inc.

Osnovana 1987I, sa predstavništvima širom sveta, kompanija Allied Telesis je vodeći provajder mrežne infrastrukture i fleksibilnih, interoperabilnih mrežnih rešenja. Kompanija pruža pauzdana rešenja video, glasovne i mreže podataka klientima sa različitih tržišta, među kojima su vladine organizacije, zdravstvene ustanove, ministarstva odbrane, zdravstva i obrazovanja, klijenti koji pružaju usluge maloprodaje i ugostiteljstva, kao i mrežni provajderi.

Kompanija Allied Telesis je posvećena otkrivanju inovacija u pogledu pružanja i upravljanja svojim uslugama i programima, što povećava vrednost i smanjuje operativne troškove. Posetite nas na alliedtelesis.com.

Izjave koje se odnose na budućost

Pojmovi koji su obrađeni u ovom saopštenju mogu sadržati izjave koje su u vezi sa budućnošću. The Private Securities Litigation Reform Act of 1995 pruža zaštitu za izjave koje su u vezi sa budućnošću kako bi ohrabrio kompanije da pružaju informacije o svom poslovanju koje su u vezi sa vudućnošću. To su izjave o planovima, ciljevima, strategijama, budućim događajima ili akcijama, kao i osnovnim pretpostavkama i drugim izjavama, osim ako se u tim izjavama ne govori o istorijskim činjenicama. Kompanija želi da iskoristi zakonske odredbe kako bi zaštitila ove izjave, u skladu sa zakonom Private Securities Litigation Reform Act of 1995, i zato uključuje ovu napomenu u skladu sa ovom zakonskom odredbom. Izrazi „veruje”, „predviđa”, „namerava”,  „procenjuje”, „prognozira”, „projektuje”, „planira”, „potencijal”, „može”, „treba”, „očekuje”, „neodlučen” kao i njima slične fraze označavaju izjave koje su u vezi sa budućnošću. Takve izjave, koje se nalaze u ovom saopštenju, zasnovane su na brojnim pretpostavkama, od kojih su mnoge zasnovane, takođe, na daljim pretpostavkama, uključujući, bez ograničenja, istraživanje našeg menadžmenta o istorijskim podacima o upravljanju kompanijom, informacije koje se nalaze u našim dokumentima kao i druge dostupne podatke trećih lica. Iako verujemo da su ove pretpostavke bile razumne u trenutku donošenja, budući da su ove pretpostavke podložne značajnim nesigurnostima i nepredviđenim okolnostima koje je teško ili nemoguće predvideti i koje su van naše kontrole, ne možemo sa sigurnošću tvrditi da ćemo dostići i ispuniti ova očekivanja, predviđanja ili projekcije.

Garancija i ograničenje odgovornosti

INFORMACIJE I/ILI MATERIJAL KOJI SE OVDE NALAZE DOSTUPNI SU „ONAKVI KAKVI SU”, BEZ IKAKVIH GARANCIJA U BILO KOJEM SMISLU, BILO PODRAZUMEVANIH ILI PROPISANIH ZAKONOM, UKLJUČUJUĆI, BEZ OGRANIČENJA, GARANCIJU TRGOVINA I POGODNOSTI ZA ODGOVARAJUĆU NAMENU.

Kompanija Allied Telesis, Inc. neće snositi odgovornost za direktnu, indirektnu, posebnu, slučajnu ili posledičnu štetu koja je nastala usled vaše odluke da koristite bilo koje informacije i/ili materijal koji su objavljeni u ovom saopštenju, čak i u slučaju da je kompaniji Allied Telesis, Inc. sugerisano da postoji mogućnost takve štete.

Trademarks Statement:

Druge kompanije i proizvodi koji su ovde pomenuti mogu biti registrovani ili zaštitni znaci njihovih odgovarajućih vlasnika.

O kompaniji Kaspersky Lab

Kaspersky Lab je najveći svetski privatni prodavac bezbednosnih rešenja za krajnje korisnike. Kompanija je rangirana među četiri najbolja svetska proizvođača bezbedonosnih rešenja za krajnje korisnike*. Tokom svoje sedamnaestogodišnje istorije kompanija Kaspersky Lab je ostala inovator u oblasti IT bezbednosti i pruža efektivna digitalna bezbednosna rešenja za potrošače, mala i srednja preduzeća i velike kompanije. Holding kompanija Kaspersky Lab registrovana je u Ujedinjenom Kraljevstvu i trenutno posluje u skoro 200 zemalja i teritorija širom sveta, pružajući zaštitu za više od 300 miliona korisnika širom sveta. Saznajte više na veb sajtu: www.kaspersky.com.

* Kompanija je bila četvrta na rang listi IDC rating Worldwide Endpoint Security Revenue by Vendor, 2013. Rangiranje je objavljeno u izveštaju IDC „Worldwide Endpoint Security 2014–2018 Forecast i 2013 Vendor Shares (IDC #250210, August 2014). Izveštaj je obuhvatao prodavce softvera prema zaradama od prodaja bezbednosnih rešenja za endpoint uređaje u 2013.

newsmaster