Xerox proglašen vodećom kompanijom u segmentu višefunkcijskih štampača

Beograd, 21. april 2015. – Softver i aplikacije za kancelarijsku tehnologiju kompanije Xerox nastavljaju da osvajaju stručna priznanja – poslednje takvo priznanje dodelili su IDC i Buyers Laboratory LLC (BLI) – dok potrošači otkrivaju prednosti usluga upravljanja štampom (MPS) koje omogućuju ovi proizvodi.  

Već treću godinu zaredom, Xerox je zadržao poziciju lidera na osnovu procene IDC MarketScape: američke procene dobavljača pametne višefunkcijske periferne opreme za 2014.-2015., dok je BLI kompaniji dodelio godišnju nagradu za najbolja rešenja za digitalizaciju papirnih dokumenata drugu godinu zaredom.

Prema modelu IDC MarketScape, tehnologija ConnectKey® kompanije Xerox predstavlja samu srž njene pametne MFP strategije i doprinosi njenom postizanju statusa lidera. Nadogradnje ConnectKey dostupne su za čitavu paletu sigurnih MFP-ova spremnih za rad u oblaku i omogućuju radnicima u pokretu i kancelarijskim radnicima još više načina da budu efikasni, od štampanja na daljinu do stvaranja aplikacija koje pojednostavljuju način rada.

U jednom od ključnih elemenata u izveštaju IDC MarketScape navodi se sledeće: „Pametni MFP-ovi kompanije Xerox igraju glavnu ulogu u strategiji MPS-a sledeće generacije kompanije Xerox, posebno u smislu pitanja sigurnosti, pokretnosti i automatizacije radnog toka.”

„Sinergija između naše tehnologije i ponude MPS-a sledeće generacije omogućuje organizacijama da lako i brzo postignu dobitke u produktivnosti i uštede koje proizlaze iz upravljanja štampom i sadržajem”, rekao je Jim Rise, viši potpredsednik poslovnog odeljenja za kancelarije i rešenja kompanije Xerox.

BLI-jeva nagrada za najbolja rešenja za digitalizaciju papirnih dokumenata

Osvajanje BLI-jeve nagrade za najbolja rešenja za digitalizaciju papirnih dokumenata po drugi put rezultat je Xeroxovog izvanrednog portfolija proizvoda za digitalizaciju dokumenata, uključujući rešenja omogućena tehnologijom ConnectKey, Xeroxov App Studio i Xeroxov Oblak za mobilno štampanje.

„Kompanija Xerox posebno je uspešna u razvijanju rešenja namenjenih bolnim tačkama klijenata u smislu rešavanja poslovnih izazova, kao i u pronalasku partnera iz redova stvaraoca aplikacija trećih strana kako bi ponudili najbolja rešenja na tržištu”, rekao je Jamie Bsales, viši urednik odeljenja za rešenja BLI-ja.

Takođe, Xerox je 2015. osvojio BLI-jeve nagrade u području Izvanrednog uspeha u inovacijama (Xerox App Studio), Izvanrednog rešenja za mobilno štampanje za male kompanije (Xerox Mobile Print Cloud) i Izvanrednog rešenja za mobilno štampanje za preduzeća (Xerox Mobile Print Solution).

„Kako naši klijenti podižu lestvicu u smislu efikasnosti i produktivnosti, mi odgovaramo na način da nudimo najnaprednija višefunkcijska rešenja izrađena oko ekosistema ConnectKey i potpunu paletu inovativnih rešenja”, rekao je Rise. „Osim toga, pomažemo svojim partnerima i distributerima u pružanju jedinstvenih i raznovrsnih radnih tokova putem aplikacija Xerox App Studio i ConnectKey.”

Za više informacija o BLI-jevim nagradama posetite http://www.office.xerox.com/latest/SO1AR-10U.PDF.

Kliknite za Tweet

Pratite nas na:

Web stranici: http://news.xerox.com/rss
Facebooku: http://www.facebook.com/XeroxCorp
Twitteru: http://twitter.com/xeroxcorp
YouTubeu: http://www.youtube.com/XeroxCorp

O kompaniji Xerox

Od kada je kserografija izmišljena, pre više od 75 godina, ljudi iz kompanije Xerox (NYSE: XRX) pomažu kompanijama da pojednostave način rada. Danas smo globalni lider u poslovnim procesima i upravljanu dokumentima, pomažemo organizacijama svih veličina da budu efikasnije kako bi se usredsredile na svoje poslovanje. Sa sedištem u Norwalku, u Connecticutu, imamo više od 140.000 zaposlenih i poslujemo u više od 180 zemalja pružajući poslovne usluge, opremu za štampu i softvere za komercijalne i državne organizacije. Saznajte više na www.xerox.com.

O modelu IDC MarketScape

Model za analizu dobavljača IDC MarketScape osmišljen je kako bi pružao pregled konkurentnosti dobavljača u području IKT-a (informacijske i komunikacijske tehnologije) na određenom tržištu. Metodologija istraživanja koristi strogi sistem ocenjivanja koji se bazira na kvalitativnim i kvantitativnim kriterijumima na osnovu kojih se dobija grafički prikaz položaja pojedinog dobavljača na određenom tržištu. Model IDC MarketScape pruža jasni okvir za poređenje prednosti proizvoda i usluga, sposobnosti i strategija kao i trenutnih i budućih faktora za uspeh na tržištu dobavljača u području IT-a i telekomunikacija. Osim toga, okvir kupcima tehnologije omogućuje sveobuhvatnu procenu prednosti i slabosti trenutnih i budućih dobavljača.

O kompaniji Buyers Laboratory LLC

Buyers Laboratory LLC (BLI) je vodeći svetski nezavisni dobavljač analitičkih informacija i usluga u industriji digitalizacije papirnih dokumenata i upravljanja dokumentima. Kupci se već više od 50 godina oslanjaju na BLI u otkrivanju prednosti i nedostataka pojedinih proizvoda i donošenja najboljih odluka o kupovini, dok se stručnjaci za prodaju, marketing i proizvode obraćaju BLI-ju kako bi dobili konkurentne podatke i vredne smernice o razvoju proizvoda, konkurentnim položajima kao i prodajnim kanalima i podršci u području marketinga. Osim toga, BLI pruža usluge savetovanja i privatne usluge ispitivanja na osnovu kojih proizvođači razvijaju i stavljaju na tržište bolju robu i usluge.

newsmaster