Novi Philips Ultra Wide Color LCD monitor – 27-inčni Quad HD

276e8fjb Fbab Fjsb Ftl Rflx

 Beograd, 29. mart 2017. – MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner Philips monitors-a predstavlja novi 27-inčni flat monitor E-linije koji pojačava izvedbu monitora i kvalitet gledanja za mnoge i različite aktivnosti klućnih korisnika. Uz Quad HD rezoluciju, najnoviju Ultra Wide Color tehnologiju i zadivljujuć izgled, novi 276E8FJAB monitor pruža korisnicima oštre slike i bogate, živopisne boje koje podstiču kreativnost i stvaraju odlično iskustvo gledanja.

Povećana merila kvalitete

Od kućnih monitora očekuje se da rade mnoštvo stvari. Korisnici ih koriste za sve, od društvenih mreža do završavanja raznih poslova, od uređivanja do produciranja videa, prenosa multimedijalnog sadržaja iz raznih izvora kao i povezivanja sa prijateljima i porodicom bilo gde u svetu.“, rekao je Artem Khomenko, product manager MMD-a za Philips monitors Europe. „Najnoviji 27-inčni flat monitor dio je opsežne linije koja je dizajnirana kako bi korisnicima pružila sve to, ali i više, povećavajući merilo kvaliteta gledanja i praktično povezivanje pružajući korisnicima sigurnost prvorazrednog brenda po ceni koja nudi vrednosti.“

Ovaj monitor idealan je za korisnike koji traže dobre karkteristike i elegantan izgled za svoj životni prostor. Osim toga, monitor pruža korisnicima i puno više od standardnih karakteristika, kao što su izvanredne boje koju omogućavaju Ultra Wide Color tehnologija. Uz pomoć ove napredne tehnologije, monitor podržava lestvicu boja koja je sada najšira ikad – 114 posto NTSC i 132 posto sRGB baziranoj na CIE 1931 standardu koji proširuje dosadašnjih uobičajenih 72 posto NTSC i 99 posto sRGB. Ultra Wide Color tehnologija proširuje raspon vidljivih boja na ekranu što može biti jako korisno za sve aktivnosti koje zahtevaju tačan prikaz boja kao što su online kupovina ili gledanje i uređivanje slika i video materijala. Izvanredan prikaz boja dopunjuje Quad HD rezolucija od 2560 x 1440 piksela za kristalno čisto slike. Visoka izvedba širokougaonih panela podržava i visoka gustoća piksela izvora kao što su DisplayPort i HDMI kao i ekstra široki uglovi od 178 stepeni koji omogućavaju da se sadržaj na ekranu vidi iz gotovo svih uglova.

Karakteristike koje kvalitet čine još boljim

Philips SmartContrast i Philips SmartImage Lite tehnologije čine prikaz vizuala još boljim. Ove tehnologije analiziraju sadržaj na ekraju i automatski prilagođavaju postavke kontrasta, oštrine slike i intenzitet pozadinskog osvetljenja kako bi se prilagodilo onome što je prikazano na ekranu. Flicker-free tehnologija s druge strane smanjuje umor očiju tako što reguliše osvetljenje i smanjuje titranje ekrana za još prijatnije gledanje. U skladu sa svojom svestranošću, monitor pruža i odličan zvuk putem dva integrisana stereo zvučnika.

Tanka elegancija

Elegantan dizajn monitora čini ga idealnim modnim dodatkom svakoj sobi. Osim što ekran od ivice do ivice i ultra tanki ram čine ovaj monitor izrazito elegantnim, tanak ram omogućava i maksimizovanje područja gledanja na ekranu i tako smanjuje moguća ometanja za oči.

Novi Philips 276E8FJAB E-Line display biće dostupan u maju 2017

po ceni od 49,149.00 din. (bez PDV-a).

Tehničke karakteristike:

Karakteristike Philips 276E8FJAB
Vrsta LCD ekrana IPS tehnologija
Tehnologija pozadinskog osvetljenja W-LED
Veličina panela 27 inča / 68.6 cm
Format ekrana 16:9
Optimalna rezolucija 2560 x 1440 @ 60Hz
Ugao gledanja 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Osvetljenje 350 cd/m²
Boje ekrana 16.7 miliona
Raspon boja NTSC 114% (baziran na CIE 1976)
sRGB 132% (baziran na CIE 1931)
Poboljšanje slike SmartImage Lite
Praktične karakteristike
  • Ugrađeni zvučnici: 3 W x 2
  • Kensington brava
  • Plug & Play kompatibilnost: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7
Mogućnosti povezivanja
  • Signalni ulaz: VGA (Analogno), DisplayPort 1.2, HDMI 1.4
  • Ulaz sinkronizacije: Separate Sync, Sync on Green
  • Audio (Ulaz/Izlaz): PC audio-in, Headphone out
Postolje
  • Nagib: -5/20 stepeni
Održivost
  • Okoliš i energija: EnergyStar 7.0, EPEAT Silver, RoHS, ne sadrži živu i olovo
  • Ambalaža se može reciklirati: 100 %
Propisi i odobrenja
  • CE Mark, FCC Class B,
    TCO certified, WEEE, CECP, CU, EPA, RCM
Kućište
  • Boja: Crna & Gunmetal
  • Završni sloj: Sjajno


O MMD-u

MMD u potpunom je vlasništvu kompanije TPV, osnovane 2009. godine ugovorom o licenci s Philipsom. Kao jedan od vodećih brendova na tržištu LCD monitora i ekrana, prisutan je širom sveta. Kombinujući snagu Philipsovog brenda s TPV-ovom stručnom proizvodnjom i dizajnom desktop monitora, MMD se ponosi svojim inovativnim proizvodima na tržištu. MMD deluje na međunarodnom nivou sa evropskim sedištem u Amsterdamu i lokalnom kancelarijom za istočnoevropsko tržište u Pragu. Kroz mrežu lokalnih prodajnih agenata MMD radi sa svim većim evropskim IT distributerima i preprodavcima. MMD-ov centar za dizajn i razvoj nalazi se na Tajvanu. Za više informacija o brendu MMD i proizvodima posetite internetsku stranicu www.mmd-p.com

Izvor: Vidamedia

 

newsmaster