GALAXY Camera fotoaparat sa Android 4.1 Jelly Bean platformom

Beograd, 14. decembar 2012. godine  – Samsung GALAXY Camera za pravljenje profesionalnih digitalnih fotografija i sa svim mogućnostima koje pruža Android Jelly Bean i 1.4GHz Quad-Core procesor, stigla je u ekskluzivnu Vip ponudu. Zahvaljujući opcijama 3G i WiFi, korisnici mogu da prave, edituju i dele fotografije i HD video zapise u realnom vremenu, gde god da se nalaze.

GALAXY Camera fotoaparat sa Android 4.1 Jelly Bean platformom

GALAXY Camera poseduje 21x Super Long optički zoom i 16M BSI CMOS senzor za fotografije zadivljujućeg kvaliteta, dok ‘Smart Pro’ tehnologija korisniku omogućava da napravi fotografije poput pravog profesionalca. Uređaj poseduje 4.8’’ HD Super Clear LCD ekran osetljiv na dodir preko koga korisnik može da surfuje webom i upravlja aplikacijama sa Google Play ili Samsung Apps, kao što bi to činio na smart telefonu.

Još jedna korisna opcija je ‘’Voice control’ putem koje korisnik funkcijama fotoaparata upravlja glasom. ‘Auto Upload’ opcija će automatski sve fotografije sačuvati u cloud putem Samsung AllShare, a pored deljenja na društvenim mrežama i cloud servisima, GALAXY Camera može da se poveže i na različite uređaje iz GALAXY porodice i na taj način podeli fotografije i video zapise.

 

Galaxy Camera dostupna je u Vipu uz naknadu za aktivaciju od 1 dinar u tarifi Neograničeni internet 20, za sve one koji donesu svoj stari mobilni telefon u okviru programa Ekomotivacija.

 

Više informacija na www.vipmobile.rs, 060/1234 i u Vip centrima širom Srbije.

 

 

 

Dodatno:

 

O Vipu

Od 1. decembra 2006. Vip, član Telekom Austrija Grupe, obezbedio je licencu za GSM 900/1800 i UMTS mreže. Vip mobile nudi pun portfolio mobilnih usluga za pripejd, postpejd i biznis korisnike, a na domaće tržište prvi je uveo BlackBerry® iz Vodafona. Vip je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih 730.8 miliona evra. Na kraju septembra 2012. godine, Vip je imao više od 1.8 miliona aktivnih korisnika i zapošljavao više od 900 stručnjaka i menadžera. Vip je ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Više informacija na www.vipmobile.rs.

newsmaster