COOLPIX L320 – Približite se životu i lako ga snimite

Kompanija Nikon vam predstvalja novi COOLPIX L320, kompaktni fotoaparat klasičnog izgleda sa 16 megapiksela predstavlja sve što biste ikada mogli da poželite od kompaktnog fotoaparata.
Sa neverovatnim objektivom sa zumom od 26x, možete da fotografišete više nego što ste ikada mislili da je moguće. Uklopite i najveće građevine u sliku pomoću neverovatno širokog ugla ili fotografišite delfine iz daljine uz telefoto preciznost.
Kada je potrebno da brzo reagujete, režim lakog automatskog fotografisanja će umesto vas voditi računa o svim postavkama fotoaparata, dok ugrađena tehnologija protiv zamućenja održava sve snimke oštrim i odličnog izgleda.


Moćan NIKKOR objektiv sa zumom od 26x (22,5–585 mm): sa ekstremno širokougaonim do supertelefoto pokrivanjem. Uživajte u slobodi da fotografišete sve, od dalekosežnih panorama do akcije u daljini.
Lako rukovanje: uživajte u lakom fotografisanju pomoću dugmadi za kontrolu kojima se lako pristupa i režima Easy Auto (Lako automatsko fotografisanje), koji optimizuje sve postavke fotoaparata prema svetlu u kom snimate.
16 MP CCD senzor slike: dizajniran za snimanje izvanredno detaljnih slika, kreativno isecanje i pravljenje izuzetnih uvećanja veličine postera.
Snimanje jasnih HD video snimaka: namensko dugme za snimanje filma olakšava početak snimanja.
7,5 cm (3,0 in.) LCD ekran sa 230.000 tačaka: bez obzira na to da li snimate pod jakim sunčevim svetlom ili u uslovima slabog osvetljenja, LCD monitor visoke rezolucije sa širokim uglom gledanja i antirefleks slojem nudi jasno fotografisanje i reprodukciju.
Tehnologija protiv zamućenja: VR (smanjenje vibracije) pomoću pomaka sočivasprečava efekte podrhtavanja fotoaparata; Visoka ISO (do 1600) osetljivost za dobijanje oštrijih slika pri slabom svetlu; Detekcija pokreta kompenzuje pomeranje fotoaparata i subjekta; i Birač najboljeg snimka (BSS) bira najoštriji snimak od najviše deset uzastopnih.
Sistem za pametni portret: snimite savršene portrete svaki put. Tajmer za osmehomogućava snimanje kada se osoba koju fotografišete osmehne; Funkcija za otklanjanje treptaja vas upozorava kada je neko zatvorio oči; Korekcija tenaujednačava tonove kože kako bi se dobila koža glatkog izgleda; a interna korekcija efekta crvenih očiju u samom trenutku snimanja ispravlja neprirodnu boju očiju izazvanu blicem.
18 režima scene: automatski optimizuju postavke fotoaparata za popularne stilove, efekte i lokacije za fotografisanje. Napravite odlične snimke jednostavnim izborom režima koji najbolje odgovara situaciji u kojoj snimate.
Baterije veličine AA: fotoaparat napajaju četiri baterije veličine AA, koje su lako dostupne širom sveta.
EXPEED C2 sistem za obradu slike: pruža poboljšanu mogućnost snimanja filmova, performanse visoke osetljivosti i maksimalan kvalitet slike.
Bežični prenos: kompatibilno sa Eye-Fi X2 (ili novijim) karticama. Prenesite digitalne fotografije (u JPEG formatu) direktno na pametni uređaj ili računar i iskoristite prednosti Nikon usluge za deljenje fotografija na mreži Nikon Image Space.

newsmaster