Vip predstavlja BlackBerry Z10 sa najnovijom BlackBerry® 10 platformom

Beograd, 29. mart 2013. – Dugo očekivani BlackBerry Z10, prvi smart telefon sa BlackBerry® 10 platformom, stigao je u Srbiju, i od danas je dostupan u Vip ponudi. BlackBerry Z10 poseduje 4.2’’ ekran osetljiv na dodir, kameru od 8 MP i 1.5 GHz dual core procesor sa 2GB RAM-a. Zahvaljujući poboljšanjima u vidu visoke gustine piksela i tehnologije ekrana prikaz je jasan, oštar i neverovatno živ, u rezoluciji 1280 x 768, 356ppi. Z10 poseduje mikro HDMI izlaz za puštanje prezentacija direktno sa telefona, i napredne senzore za razmenu informacija dodirom.

Platforma BlackBerry® 10 uključuje BlackBerry® Hub, jedinstveno mesto za upravljanje ličnom i poslovnom komunikacijom, mejlovima, BBM™ porukama i notifikacijama sa društvenih mreža. Virtuelna tastatura se prilagođava korisnikovom stilu kucanja i ,,razume’’ šta on želi da kaže pa kreira personalizovana predviđanja i kontekstualne auto-korekcije. Uz BlackBerry® Messenger (BBM™) moguće je odmah podeliti ono što se nalazi na ekranu telefona, poput dokumenata, prezentacija, slika, videa ili web stranica.


Unapređeni BlackBerry® pretraživač brzo učitava web stranice i ima podršku za  Flash i HTML5, a linkovi se šalju putem mejla ili se postavljaju na društvene mreže dodirom prsta. Kamera u režimu Time Shift beleži milisekunde pre i posle ,,okidanja’’, tako da se najbolji momenti mogu kombinovati u jednu fotografiju.

Poslovni korisnici mogu da koriste sve prednosti BlackBerry Enterprise Service 10 poput opcije BlackBerry® Balance™, koja razdvaja poslovne mejlove, aplikacije i podatke od privatnih, i čini ih sigurnim.

Za razliku od ranijih BlackBerry operativnih sistema i telefona, za uređaje na BB10 platformi nema dodatne mesečne pretplate za BlackBerry usluge, i ako su one i dalje dostupne korisnicima, jer je način prenosa podataka sličniji standardnim smart telefonima.  BlackBerry Z10 je dostupan u Vip centrima, u crnoj i beloj varijanti, uz naknadu za aktivaciju od 19.990 RSD u Smart 5000 tarifi.

Više detalja o uređaju na: http://www.blackberryz10.com/. Više informacija na www.vipmobile.rs, 060/1234 i u Vip centrima.

Dodatno:

 

O Vipu

U novembru 2006. Vip, član Telekom Austrija Grupe, obezbedio je licencu za GSM 900/1800 i UMTS mreže. Vip mobile nudi pun portfolio mobilnih usluga za pripejd, postpejd i biznis korisnike, a na domaće tržište prvi je uveo BlackBerry® iz Vodafona. Vip je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih više od 748 miliona evra. Na kraju decembra 2012. godine, Vip je imao više od 1.8 miliona aktivnih korisnika i zapošljavao više od 900 stručnjaka i menadžera. Vip je ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Više informacija na www.vipmobile.rs.

 

newsmaster