ASUS u Srbiji predstavlja „ASUS 100% pouzdan“ program za svoje laptopove

  • ASUS obećava 100% pouzdanost ili povraćaj novca i popravljen laptop.

  • Ako se kvalifikovani ASUS laptop pokvari u prvih godinu dana nakon kupovine, korisniku će biti popravljen uređaj i vraćen novac.

Beograd, Srbija (16. februar 2015) — ASUS je danas predstavio novi program kojim promoviše pouzdanost svojih laptopova. Kupovina laptopa je velika investicija i treba je zaštititi na pravi način. Zahvaljujući izuzetnoj pouzdanosti, kupovina ASUS laptopa je garantovano najsigurnija kupovina, a najbolji dokaz je neverovatna dodatna pogodnost koju ASUS pruža kupcima svojih laptopova u Srbiji.

Ukoliko se ASUS laptop pokvari u prvih godinu dana nakon kupovine, ASUS će popraviti laptop i vratiti novac. Najlepše od svega? Ova sjajna pogodnost je potpuno besplatna.

100% poverenje, 100% pouzdanost

ASUS-ov program stopostotne pouzdanosti demonstracija je poverenja koje ASUS ima u svoje proizvode u pogledu kvaliteta, dizajna i izrade. ASUS prenosni računari su od samog početka dizajnirani ne samo da pruže vrhunske performanse već i veliku pouzdanost. Kvalitet izrade je bitan faktor u određivanju pouzdanosti, zbog čega su ASUS laptopovi detaljno testirani.

To je razlog što ASUS garantuje da će, ukoliko se kvalifikovani ASUS proizvod pokvari u roku od 12 meseci nakon kupovine, vlasniku, pored popravke, biti ponuđen i povraćaj novca.

Bezbrižnost

Zahvaljujući ovoj pogodnosti, korisnici ASUS laptopova mogu bezbrižno uživati u svom novom ljubimcu. Da bi se kvalifikovali za program ASUS stopostotne pouzdanosti, korisnici moraju izvršiti online registraciju svog proizvoda. Ukoliko uređaju bude potrebna popravka, korisnici će putem ASUS portala www.asuspromotions.com moći da podnesu zahtev za povraćaj kompletnog iznosa novca.

Ovaj program važi za sve ASUS laptopove kupljene u periodu od 16. februara 2015. do 31. decembra 2015. godine.

###

O kompaniji ASUS

ASUS, jedan od tri najveća svetska proizvođača laptopova namenjenih najširem krugu korisnika i tvorac najprodavanijih i najviše nagrađivanih matičnih ploča, vodeća je kompanija u novoj, digitalnoj eri. ASUS projektuje i izrađuje proizvode koji savršeno zadovoljavaju potrebe savremenog digitalnog doma, ali i moderne kancelarije, uz širok portfolio proizvoda koji uključuje notebook računare, netbookove, tablet uređaje, matične ploče, grafičke karte, medija plejere, monitore, desktop računare, servere, mobilne telefone i mrežne uređaje. Vođen inovacijama i posvećen kvalitetu, ASUS je u 2013. godini osvojio 4.256 nagrada i smatraju ga zaslužnim za revoluciju PC industrije sa Eee PC™ linijom proizvoda. Sa više od 12.500 zaposlenih širom sveta i vrhunskim razvojnim timom koji broji 3.800 inženjera, kompanija je u 2013. godini ostvarila prihod od oko 14 milijardi dolara.

newsmaster