Vaše fotografije na sasvim novom nivou: Canon predstavlja EOS 760D i EOS 750D

Beograd, 23. februar 2015. – Canon je predstavio dva impresivna EOS fotoaparata u svojoj ponudi iz početnog segmenta – modele EOS 760D i EOS 750D, dizajnirane kako bi pomogli kreativnim korisnicima da dosegnu sasvim novi nivo u fotografiji. EOS 750D savršen je DSLR fotoaparat ukoliko želite da snimite zadivljujuće fotografije i Full HD videozapise vaših posebnih trenutaka, uz pomoć automatskih načina rada. EOS 760D, pak, daje fotografima entuzijastima više kreativne slobode i mogućnost ručnog podešavanja kako bi instinktivno snimili fotografije koje privlače pažnju.

Canon EOS 760D
Canon EOS 760D

Fotografije zadivljujućeg kvaliteta

Oba modela čine beleženje posebnih trenutaka, u kvalitetu koji zaslužuju, lakšim nego ikad – sa živim bojama, oštrim fokusom i bogatim detaljima – korišćenjem moćnog novog senzora rezolucije 24,2 megapiksela i Canon-ovog procesora DIGIC 6. Zahvaljujući ISO rasponu 100-12 800, EOS 760D i EOS 750D daju fotografije pune detalja, bez obzira pod kakvim svetlom slikate – u sumrak ili u zoru, ili čak u zatvorenom prostoru. Tehnologija otkrivanja titranja, prvi put ugrađena u fotoaparat EOS 7D Mark II, stvara fotografije sa konzistentnom ekspozicijom, omogućujući još veću fleksibilnost.

Uživajte u fotografisanju omiljenih trenutaka koristeći kontinuiranu brzinu slikanja od pet slika u sekundi, koja omogućava fotoaparatu da uvek zabeleži akciju koja se odvija u deliću sekunde. EOS 760D i EOS 750D osiguravaju vrhunsko precizno fokusiranje, sa moćnim AF sistemom sa 19 kružnih tačaka koji se prilagođava svakoj kompoziciji, bez obzira radi li se o brzo krećućim životinjama na safariju ili akcijskim sportovima.

Zabeležite svet videozapisima

Autori amaterskih filmova mogu zabeležiti svoje uspomene u obliku videozapisa u zadivljujućoj Full HD rezoluciji i formatu MP4 radi lakšeg deljenja putem Interneta. Zahvaljujući naprednom sistemu Hybrid CMOS AF III koji nudi mogućnost praćenja ili prebacivanja fokusa, možete biti sigurni da je predmet slike u fokusu, dok kompatibilnost sa STM objektivima pruža brzo i glatko fokusiranje uz nenadmašnu tačnost i brzinu. EOS 760D snimateljima početnicima nudi i niz dodatnih kreativnih načina, što im omogućuje da zabilježe originalne zapise. Snimajte filmove ispunjene atmosferom, sa vidljivim detaljima na svetlu i u senci načinom snimanja HDR.

Kontrola i kreativnost pod prstima

Velike mogućnosti uređaja EOS 760D i EOS 750D smeštene su u stručno izrađena kompaktna kućišta, sa ergonomskim hvatištem i višeugaonim LCD ekranom za jednostavno korišćenje u svim situacijama. Mogućnost potpunog ručnog podešavanja svih parametara ostavlja vam slobodu stvaranja vlastitog kreativnog stila. EOS 760D omogućava fotografima da lakše menjaju postavke uz pomoć praktično postavljenih kontrola kakve se obično nalaze na Canon-ovim EOS fotoaparatima za entuzijaste, uključujući kontrolu sa zadnje strane za brze postavke, LCD ekran smešten na vrhu i inteligentno tražilo za brzi pristup postavkama i fotografijama.

Čim počnete da koristite bilo koji od ova dva fotoaparata, možete početi da fotografišete bez straha, zahvaljujući automatskim načinima snimanja koji vam garantuju najbolje rezultate kod svake fotografije. Izdvojite se svojim fotografijama od ostalih fotografa korišćenjem različitih načina za fotografisanje koje možete aktivirati jednim dodirom, kao i kreativnih filtera.

Podelite fotografije sa prijateljima i premestite ih na druge uređaje

Jednom kada ste uslikali savršenu fotografiju, uživajte u praktičnosti i brzini koju nude Wi-Fi veza i NFC i brzo je i jednostavno podelite sa dragim ljudima ili pošaljite na druge uređaje. Postavite najbolje fotografije na društvene mreže ili ih smestite na usluge za čuvanje u „oblaku“ poput Canon-ove usluge- irista, koristeći Wi-Fi vezu za direktan prenos. Kada ste spremni za čuvanje ili pregledavanje fotografija, NFC vam omogućava da se brzo i jednostavno povežete na uređaj Canon Connect Station ili neki drugi pametni uređaj sa NFC-om na koji možete smestiti fotografije.

EOS 760D – najvažnije karakteristike:

  • Otkrijte novi nivo kvaliteta fotografije ovim moćnim DSLR aparatom

  • Snimajte fantastične videozapise filmskog kvaliteta, jednostavno kao fotografije

  • Kontrolišite sve parametre fotoaparata dok slikate

  • Povežite se i jednostavno delite svoje fotografije i filmove korišćenjem Wi-Fi veze i NFC-a

  • Razvijte svoju kreativnost do punog potencijala uz pomoć naprednih kontrola i načina fotografisanja


EOS 750D – najvažnije karakteristike:

  • Podignite svoje fotografije na sasvim novi nivo kvaliteta uz pomoć ovog aparata

  • Bez muke zabeležite zadivljujuće detalje u svakoj situaciji

  • Snimajte videozapise filmskog kvaliteta, jednostavno kao fotografije

  • Jednostavno se povežite i podelite fotografije sa drugima


– ### –

O Canonu Europe

Canon Europe obuhvata regionalne poslove prodaje i marketinga za korporaciju Canon, sa predstavništvima u 116 zemalja i preko 11 000 zaposlenih u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi (EMEA).

Osnovan je 1937. sa jasnim ciljem da aparat vrhunskog kvaliteta učini dostupnim potrošačima, a Canon neumorna pasija za Power of Image (moć slike) od tada je raširila Canon tehnologiju na brojna tržišta i dovela Canon na mesto vodećeg u svetu po pitanju kako potrošačkih tako i poslovnih rešenja na polju fotografije. Njegova rešenja obuhvataju proizvode od digitalnih kompaktnih i SLR kamera, preko objektiva za profesionalno snimanje i prenosivih X-ray (rentgenski zraci) mašina do multifunkcionalnih i štampača za produkciju, a sve to upotpunjeno nizom usluga sa dodatnom vrednošću.

Canon mnogo ulaže u istraživanje i razvoj, ne bi li došao do najpotpunijih i najinovativnijih proizvoda i usluga koje bi zadovoljile kreativne potrebe potrošača. Od fotografa-amatera, do štamparskih preduzeća, Canon čini da svaki potrošač razume njihovu spostvenu strast za fotografijom.

Canon veruje da je razumevanje potreba društva i okoline sastavni deo dobre poslovne prakse.

Ovo je i deo njihove korporativne filozofije Kyosei ‘Živeti i raditi zajedno za opšte dobro’.

Opširnije infrormacije o Canon Europe, dostupne su na:

www.canon-europe.com

newsmaster