HP dodelio “Elle Fashion Award” Tatjani Tatalović

HP Pavillion dv6 podrška mladim dizajnerima

Beograd, 13. novembar 2009 – Kompanija Hewlett-Packard dodelila je mladoj dizajnerki Tatjani Tatalović specijalnu nagradu “Elle Fashion Award” za najupečatljiviju kolekciju na 26. Beogradskoj nedelji mode. Ta nagrada je prvi put dodeljena ove godine na osnovu odluke stručnog modnog žirija iz magazina Elle.

Vesna Rakić, marketing menadžer HP grupe za personalne sisteme za Srbiju, uručila je prenosivi računar HP Pavillion dv6 Entertainment PC mladoj dizajnerki, kao podstrek za dalji rad.

„Čast nam je što smo prva tehnološka kompanija u Srbiji koja je ostvarila saradnju sa najpoznatijim srpskim dizajnerom, zahvaljujući Beogradskoj nedelji mode. Dragana Ognjenović je HP Pavillion dv6 Entertainment PC prikazala na modnoj pisti i na taj način predstavila idealan spoj hardvera i softvera domaćoj publici. Ovaj računar namenjen je mladima, kao i svima koji prate trendove i vole dobro da se zabave. Dizajneri svakako spadaju u tu grupu, a još veće nam je zadovoljstvo što možemo da podstaknemo mlade i ambiciozne ljude da dalje razvijaju svoj talenat“, rekla je Vesna Rakić.

HP Pavilion Dv6 Entertainment PC, prvi HP-ov prenosivi računar namenjen kućnim korisnicima, stigao je u Srbiju, a prvi put je predstavljen na reviji kolekcije „Software“ Dragane Ognjenović, 8. novembra, u okviru Beogradske nedelje mode. Prvih 100 vlasnika ovog računara biće nagrađeni torbicom koju je Dragana Ognjenović dizajnirala.

Nagrada “Boris Nikolić” za najsavremeniji modni izraz dodeljena je dizajnerki Tijani Pavlov. Za najboljeg kreatora proglašen je Bata Spasojević, a za najbolju reviju – Fashion Company. Najbolji styling uradili su Aleksandra Žiravac i Vlada Savić za reviju TFY, najbolja manekenka je Irena Krstić, a najbolji maneken Pavle Kukić. “Gloria Glam” nagrada, za najbolje stilizovanu javnu ličnost, dodeljena je gospođi Ružici Đinđić.

O kompaniji HP

HP, najveća tehnološka kompanija na svetu, pojednostavljuje upotrebu tehnologija za individualne korisnike i za kompanije sa portfoliom koji ubahvata štampanje, personalne računare, softver, usluge i IT infrastrukturu. Više informacija o kompaniji HP (NYSE: HPQ) dostupno je na http://www.hp.com/
.



Search: Find More About HP dodelio “Elle Fashion Award” Tatjani Tatalović

newsmaster