Lenovo osvaja najveća proznanja na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike, CES 2012

CES 2012, Las Vegas – 16. januar, 2012: Kompanija Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) objavila je danas da je na ovogodišnjem sajmu CES 2012 osvojila šesnaest priznanja za inovacije, dizajn i raznovrsnost. Lenovo IdeaPad Yoga osvojio je najviše priznanja, čak njih jedanaest, od najeminentnijih publikacija kao što su CNET, PCMag.com, Popular Mechanics, Popular Science, LAPTOP i Tom’s Guide, i svi su istakli njegovu neverovatnu funkcionalnost, jedinstven dizajn i inovativnu izradu. Takođe, Lenovo IdeaCentre A720 All-In-One osvojio je nagradu Best Desktop (najbolji desktop računar) publikacije CNET.  

„Nastavljamo da postavljamo visoke standard PC industriji svojim inovacijama, izvanrednim elementima dizajna i izrade, a nagrade dobijene na sajmu CES pokazuju da posedujemo vrhunske PC tehnologije, izjavio je Peter Hortensius, viši potpredsednik i predsednik Odeljenja proizvoda u kompaniji Lenovo. „Lenovo IdeaPad Yoga, koji kombinuje najbolje osobine ultrabook računara sa najboljim osobinama tablet računara, pokazuje da mi zaista razumemo rastuće potrebe naših korisnika.”


Nagrade koje je kompanija Lenovo osvojila na CES 2012

CNET: Best of Show – 2012 Best of CES Finalists – Tablets: Lenovo IdeaPad Yoga
PCMag.com: Best of CES – Best Ultrabook – Lenovo IdeaPad Yoga
PCMag.com: Best of CES – Best Desktop – Lenovo IdeaCentre A720
Popular Science: Best of CES – Lenovo IdeaPad Yoga (#11)
Popular Mechanics: Editors’ Choice Awards – Lenovo IdeaPad Yoga
LAPTOP: Best of CES – 2012 Best Ultrabook – Lenovo IdeaPad Yoga
LAPTOP: Readers’ Choice for Best of CES 2012 – Lenovo IdeaPad Yoga
Tom’s Guide: Best of CES – Lenovo IdeaPad Yoga
Videomaker: Best Computer – Lenovo IdeaPad Y500 Notebook
GottaBeMobile: Best of Show – Lenovo IdeaPad Yoga
Notebooks.com: Best of CES – Lenovo IdeaPad Yoga
Stuff: CES Hot Stuff Award – Lenovo IdeaPad Yoga
Last Gadget Standing:10 Finalists – Lenovo IdeaPad Yoga
ComputerAct!ve: Best of CES – Lenovo IdeaPad U410
CES Innovations Awards: Design and Engineering Showcase Award Honoree– Lenovo LT1421
CES Innovations Awards: Design and Engineering Showcase Award Honoree – Lenovo Thinkpad X1

Za najnovije Lenovo vesti, pratite Lenovo RSS feeds ili Lenovo Twitter i Facebook.

O kompaniji Lenovo

Lenovo (HKSE:992)(ADR: LNVGY) je 21 milijardu američkih dolara vredna tehnološka kompanija prisutna u 160 zemalja i drugi najveći proizvođač računara na svetu. Posvećena kreiranju najinovativnijih personalnih računara i uređaja za pristup mobilnom Internetu, kompanija zasniva svoj model poslovanja na inovacijama, izvrsnoj operativnosti, zadovoljstvu kupaca, kao i fokusiranju na investiranje na nova tržišta. Nastala akvizicijom bivše IBM-ove PC divizije od strane kompanije Lenovo Group, kompanija razvija, proizvodi i nudi pouzdane, sigurne, visokokvalitetne i funkcionalne tehnologije, proizvode i usluge. Lenovo linija proizvoda uključuje legendarnu seriju Think i seriju računarskih proizvoda Idea, kao i servere, radne stanice i uređaje za pristup mobilnom internetu uključujući tablete i smart telefone. Lenovo ima velike istraživačke centre u Jamatu (Japan), Pekingu, Šangaju, Shenzhenu (Kina) i Raleighu (SAD). Više informacija potražite na www.lenovo.com.

newsmaster