Zaigraj u kvizu SEAT ENJOY THE GAME u drugom kolu UEFA Evropske lige!

Ukoliko se još uvek niste prijavili za učešće u kvizu SEAT ENJOY THE GAME, učinite to već danas, jer počinje drugo kolo UEFA Evropske lige. Učestvujte  u ovoj igri i dobićete priliku da osvojite put za dvoje na finale ovog prestižnog takmičenja!

Svi poznavaoci fudbala koji učestvuju u SEAT ENJOY THE GAME kvizu, pored klasičnog predvidjanja rezultata utakmica UEFA Evropske lige 2011/2012, biće u prilici da odgovaraju na pitanja vezana za istorijat klubova učesnika, kao i pitanja o brendu SEAT. Zainteresovani mogu da se registruju putem sajta https://enjoythegame.seat.com/rs i dobiju priliku da osvoje interesantne nagrade, a najuspešniji u ovom sportskom kvizu osvojiće fantastično putovanje za dve osobe u Bukurešt na finale UEFA!

Za učešće u kvizu mogu da se prijave svi koji imaju preko 18 godina sa mestom prebivališta u Srbiji. Nakon registracije, svaki igrač dobija 500 bodova, koji mogu da se uvećavaju u zavisnosti od tačnih odgovora na postavljena pitanja. U svakom trenutku tokom igranja, učesnici mogu da zamene bodove za promotivne nagrade kao što su SEAT ručni satovi, posude za piće, majice, kačketi, dok će na veliko fudbalsko finale putovati igrač koji do kraja kviza prikupi najveći broj bodova.

Detaljne informacije o  pravilima možete pronaći na  sajtu  https://enjoythegame.seat.com/rs

newsmaster