HTC KORPORACIJA JE LANSIRALA FANTOMSKO CRNI HTC LEGEND I BRILIJANTNO BELI HTC DESIRE NA EVROPSKO TRŽIŠTE

HTC nudi vrhunsko iskustvo upotrebe mobilnih uređaja sa novitetima za HTC-ove popularane Android pametne telefone.

LONDON, UK – 4. Oktobar 2010. HTC Korporacija, globalni proizvođač pametnih telefona, danas je predstavila dva svoja najpopularnija pametna telefona koja se baziraju na Android platformi, HTC Legend I HTC Desire  u novim bojama.

Jedinstveno dizajniran HTC Legend će biti dostupan u fantomsko crnoj boji. Stil i forma po kojima je HTC Legend postao poznat ostaju isti, sa svojom glatkom, ujednačenom površinom, izrađen od jednog komada aluminijuma, stvarajući kompaktan okvir.

HTC Desire je sada po prvi put dostupan i u brilijantno beloj boji, pružajući zapanjujuće nov izgled telefonu koji je postao popularan zbog bogatog i kvalitetnog vizuelnog i multimedijalnog iskustva.

Mi uvek tražimo načine da proširimo korisničko iskustvo upotrebe mobilnih telefona”, rekao je Florian Seiche, Predsednik za HTC Evropu, Bliski istok i Afriku ”Mi razumemo da naši korisnici vole da iskažu sebe, bilo da je reč o muzici, modi ili mobilnom telephonu. Zato mi naporno radimo da obezbedimo širok portfolio mobilnih telefona, kako bi našim korisnicima pružili raznovrsnost i izbor u smislu iskustva, izgleda i osećaja, za kojim žude.

Od kada su predstavljeni, ovi telefoni izazivaju istinsku pasioniranost kod korisnika. Fantomski crni HTC Legend i brilijantno beli Desire nadmašuju kvalitetno iskustvo upotrebe mobilnog telefona  sa ekskluzivnom i vrhunskom završnom izradom.“

Dostupnost

Fantomski crna verzija HTC Legend-a i brilijantno bela verzija HTC Desire-a biće dostupni posredstvom mobilnih operatera i prodavnica mobilnih telefona od oktobra 2010 godine i to na većini tržišta Evrope.

O HTC Korporaciji

HTC Korporacija (HTC) je jedna od kompanija koje se najbrže razvijaju u industriji mobilnih telefona.  Stavljajući ljude u prvi plan svega što rade, HTC kreira inovativne pametne telefone koji bolje doprinose životu i potrebama pojedinaca. Kompanija se kotira na Taiwan berzi pod brojem 2498. Za više informacija o HTC Korporaciji, posetite sajt kompanije:  www.htc.com

newsmaster