10 dinara na poklon za svaki minut primljenog poziva

Vipovi pripejd korisnici dobijaju besplatan kredit kada odgovore na dolazni poziv

Beograd, 30. septembar 2010. godine – Vip je omogućio svim svojim novim i postojećim pripejd korisnicima da zarade dodatni kredit svaki put kada prihvate dolazni poziv iz ostalih mobilnih i fiksnih nacionalnih mreža. Vipovi korisnici od sutra za svaki minut primljenog poziva iz drugih mreža dobijaju 10 dinara bonus kredita koji mogu da iskoriste za razgovore, SMS i MMS poruke prema svim mrežama u Srbiji. Što više poziva primi, korisnik dobija više kredita na poklon.

Nakon aktivacije Vipove SIM kartice novi korisnici se automatski uključuju u ovu promociju. Nakon sedam dana,  potrebno je da bar jednom nedeljno dopune najmanje 200 dinara kredita kako bi nastavili da koriste promotivne pogodnosti.

I postojeći Vipovi korisnici mogu da uvećaju svoj kredit na osnovu dolaznih poziva, ali se od njih očekuje da se prethodno registruju za ovu promociju putem SMS poruke, govornog automata, ili poziva Korisničkom servisu i uplate pripejd dopunu od najmanje 200 dinara.

Ova Vipova ponuda je prva pripejd promocija na našem tržištu u kojoj korisnici zarađuju na dolaznoj komunikaciji, a trajeće do kraja novembra.

Više informacija na www.vipmobile.rs ili pozivom na 060/1234.

Dodatno:

O Vipu

Od 1. decembra 2006. Vip, član Telekom Austrija Grupe, obezbedio je licencu za GSM 900/1800 i UMTS mreže. Vip mobile nudi pun portfolio mobilnih usluga za pripejd, postpejd i biznis korisnike, a na domaće tržište prvi je uveo BlackBerry® iz Vodafona. Vip je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih 604,4 miliona evra. Na kraju juna 2010. godine, Vip je imao 1.3 milona aktivnih korisnika i zapošljavao više od 700 stručnjaka i menadžera. Vip je ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Više informacija na: www.vipmobile.rs

newsmaster