Android 4.1 Jelly Bean na ASUS Transformer Pad tabletima

Android 4.1 Jelly Bean na ASUS Transformer Pad tabletima

Vrhunski hardver zaslužuje i odgovarajući softver

Beograd, Srbija (30. jul 2012) Najnovija verzija Android operativnog sistema (Android 4.1, Jelly Bean) privukla je veliku pažnju javnosti zbog brojnih unapređenja koje donosi. ASUS je ponosan što može da najavi da će u predstojećem periodu mnogi tableti iz popularne Transformer serije biti unapređeni na Android 4.1. Tako će Jelly Bean stići na ASUS Transformer Pad, ASUS Transformer Pad Prime i ASUS Transformer Pad Infinity tablete. Svi navedeni tableti su zasnovani na superiornoj Tegra 3 platformi, koja u kombinaciji sa Android 4.1 operativnim sistemom pruža vrhunske performanse.



Što se ostalih modela tableta tiče, ASUS pažljivo ispituje mogućnost da i oni dobiju ovu nadogradnju, ali za sada nije doneta konačna odluka da li će se i na koji način to realizovati.

ASUS je ovom najavom još jednom pokazao privrženost kupcima i stalnu težnju da im pruži najbolje moguće korisničko iskustvo.

Više detalja i tačno vreme dostupnosti nadogradnje će biti naknadno objavljeno.

###

O kompaniji ASUS

ASUS, jedan od tri najveća svetska proizvođača laptopova namenjenih najširem krugu korisnika i tvorac najprodavanijih i najviše nagrađivanih matičnih ploča, vodeća je kompanija u novoj, digitalnoj eri. ASUS projektuje i izrađuje proizvode koji savršeno zadovoljavaju potrebe savremenog digitalnog doma, ali i moderne kancelarije, uz širok portfolio proizvoda koji uključuje notebook računare, netbookove, tablet uređaje, matične ploče, grafičke karte, medija plejere, monitore, desktop računare, servere, mobilne telefone i mrežne uređaje. Vođen inovacijama i posvećen kvalitetu, ASUSje u 2011. godini osvojio 3.886 nagrada i smatraju ga zaslužnim za revoluciju PC industrije sa Eee PC™ linijom proizvoda. Sa više od 11.000 zaposlenih širom sveta i vrhunskim razvojnim timom koji broji 3.100 inženjera, kompanija je u 2011. godini ostvarila prihod od oko 11,9 milijardi dolara.

newsmaster