iStyle – nakon preuređenja ponovno otvara svoja vrata

Apple Premium Reseller prodavnica – iStyle – nakon preuređenja ponovno otvara svoja vrata 1. avgusta

Samo na dan otvaranja 10% popusta na sve Apple proizvode

 

Beograd, Srbija – 27. jul 2012. – iStyle Apple Premium Reseller će u sredu, 1. avgusta, otvoriti renoviranu prodavnicu koja se nalazi na drugom spratu Ušće Shopping Centra. iStyle prodavnica sada ima 140 m2, što je skoro duplo više nego ranije, a uređena je prema Appleovim nacrtima napravljenim u skladu sa najnovijim dizajnom Apple Premium Reseller prodavnica u celom svetu. Nova iStyle prodavnica nastaviće da nudi najveći izbor Apple proizvoda i dodatne opreme, uključujući stručne savete obučenih prodavaca, uz svu podršku koja može zatrebati korisnicima Apple uređaja.

Posebnu pogodnost povodom svečanog otvaranja predstavljaće 10% popusta na sve Apple proizvode za sve posetioce koji se na dan otvaranja odluče na kupovinu nekog od Apple proizvoda i dodatne opreme. Na raspolaganju je kompletan asortiman Mac računara, uključujući desktop i prenosne računare, monitore, dodatke i sve modele iPod digitalnih playera i propratne iPod opreme, kao i najveći izbor periferija, torbica, zvučnika i još mnogo drugih dodataka za Apple proizvode.

U iStyle prodavnici posetioce očekuje potpun Apple doživljaj u prijateljskom okruženju. Korisnici se u bilo kom trenutku za podršku mogu obratiti stručnom i ljubaznom osoblju. U sklopu iStyle-a nalazi se ovlašćeni Apple servis sa sertifikovanim tehničarima koji korisnicima stoje na raspolaganju svakog radnog dana. Pored proizvioda i podrške, iStyle organizuje besplatne redovne prezentacije i radionice na temu savladavanja osnova rada na Mac računaru, kao i mnoge druge radionice koje pomažu korisnicima da se upoznaju sa mnogobrojnim mogućnostima svojih Apple uređaja.

Informacije o aktuelnoj ponudi proizvoda, kao i informacije o događajima, akcijama i radionicama dostupne su na web stranici www.istyle.rs

 

O kompaniji Apple, Inc.

Apple dizajnira Mac-ove, najbolje računare na svetu, OS X, iLife, iWork i profesionalni software. Apple predvodi u digitalnoj muzičkoj revoluciji sa iPodom i iTunes internet prodavnicom. Apple je redizajnirao mobilni telefon sa revolucionarnim iPhone-om i App Store-om i definisao je budućnost mobilnih medija i računarskih uređaja sa iPad-om.

O kompaniji iStyle Apple Premium Reseller

Osnovan 2005 godine, iStyle Apple Premium Reseller upravlja jednim od najvećih lanaca Apple prodavnica u Centralnoj Evropi, Bliskom Istoku i Africi. Pod svojim okriljem, iStyle vodi 11 prodavnica na Bliskom Istoku i preko 20 u Istočnoj Evropi.

iStyle Srbija je ovlašćeni prodavac i serviser Apple proizvoda za Srbiju.

newsmaster