AOC – Bioskopski ugođaj bez premca uz novi AOC 21:9 monitor

AOC, jedan od svetskih lidera na tržištu monitora, lansirao je novi myMulti-Play monitor izuzetne širine od čak 73.7 cm, u impresivnom Cinemascope formatu 21:09. Idealan za filmofile, ali i zahtevne poslovne korisnike, model q2963Pm sa pozadinskim LED osvetljenjem, može se pohvaliti fantastičnom UWHD rezolucijom od 2560 x 1080 piksela, što ga čini idealnim za gledanje filmova bez ometanja crne trake na vrhu i na dnu ekrana. Za kancelarijske aplikacije, MRT-kompatibilan, myMulti-Play nudi dugo željenu dodatnu radnu površinu koja je idealna za olakšavanje multitasking aktivnosti poput rada sa više otvorenih prozora u isto vreme.

 

Ultra-wide slika za više izvora signala

Preko 2,7 miliona piksela na ekranu dijagonale 73,7 cm (29″) myMulti-Play nudi pravi 21:09, bioskopski osećaj, kao i praktično proširenje uobičajenog desktop prostora. To omogućuje različitim izvorima signala, poput Blu-ray playera ili kompjutera, da budu istovremeno spojeni i prikazani u fenomenalnoj rezoluciji od 2560 x 1080 piksela.

Vrhunska tehnologija ekrana: živopisna slika uz IPS tehnologiju

myMulti-Play q2963Pm model izuzetno tankog okvira, koristi high-grade IPS panel sa ekstra širokim uglovima gledanja i vrhunskom preciznošću boje. Style line model ima dinamički kontrast gledanja od 50,000,000:1 do 178° uspravno i vodoravno. U kombinaciji sa 250 cd/m2 osvetljenja i vremena odziva od samo 5 ms, q2963Pm pruža kristalno jasne slike i boje koje će svakoga impresionirati.

 

MRT priključak za Android korisnike

S integrisanim MRT priključkom, Android korisnicima je obezbeđena maksimalna ušteda vremena zbog mogućnosti direktnog spajanja njihovih kompatibilnih uređaja sa monitorom, kao i istovremenog punjenja mobilnih uređaja. Osim već navedenih inovacija, AOC myMulti-Play oprema uključuje HDCP-kompatibilan HDMI priključak, kao i DVI-D i D-Sub port i dva DisplayPort-a. Ujedno, ugrađeni zvučnici, bez spoljnjeg audio set-upa, pomažu u organizaciji rada smanjenjem količine kablova. q2963Pm je kompatibilan i sa 100 mm VESA wallmounts.

 

 

Zelena tehnologija

Koristeći najnovije LED pozadinsko osvetljenje, q2963Pm je energetski efikasan i potpuno funkcionalan pri potrošnji od samo 26W, a to potvrđuje i Energy Star 5.0 sertifikat, kojim se ispunjavaju zahtevni kriterijumi Američke agencije za zaštitu okoline (EPA).

 

Inteligentni softver

Poput mnogih drugih monitora, AOC myMulti-Play pruža mnoštvo softverskih rešenja. Dodatnoj uštedi energije doprinose Eco Mode i e-Saver programi koji prilagođavaju LED svetla ambijentu. Za jednostavno menjanje postavki monitora zaslužan je i-Menu koji pomoću miša ostvaruje maksimalnu produktivnost pri podešavanju postavki. Napredne karakteristike dodatno obogaćuje  izuzetno široki 73,7 cm (29″) desktop koji pruža praktične radne površine, dostupne putem shortcut-a.

 

Pouzdan servis

AOC nudi 3 godine garancije na q2963Pm, uključujući i servis na licu mesta.

myMulti-Play monitor dostupan je u svim bolje opremljenim radnjama sa tehničkim uređajima.

newsmaster