Novi MMD Philips monitori, sa inovativnom PowerSensor tehnologijom i u formatu 16:10, čine iskustvo gledanja višestruko bogatijim

Najnoviji Philipsovi 24-inčni LED monitori odnosa 16:10, imaju višestruku prednost jer su i ekološki prihvatljivi i garantovano produktivni, uz široki format gledanja

U skladu sa principima odgovornog poslovanja, brand lincencirani partner za Philips monitore – kompanija MMD, želi da pomogne potrošačima da smanje troškove utrošene energije, ali i da korišćenje postojećih energetskih izvora bude održivo. Sa tim ciljem lansirani su i najnoviji Philips 24-inčni kancelarijski monitori, ekrana 16:10, i sa inovativnom PowerSensor tehnologijom koja omogućava smanjenje utrošene energije čak i do 80%. Ekološke prednosti su samo jedan aspekt kojim se mogu pohvaliti 24-inčni monitori nove generacije, pošto ih odlikuje i sjajan prikaz performansi, zasićenost boja i oštrina slike.

Dostupni u tri modela crne boje, ovi monitori dizajnirani su sa idejom ekološki prihvatljivog načina rada, kako bi što adekvatnije doprineli očuvanju planete. Jedna od inovativnijih karakteristika je PowerSensor tehnologija koja automatski isključuje ekran kad se korisnik odmakne, čime pored štednje energije, smanjuje i račune, a čak i do 80% produžuje trajanje monitora. Takođe, nova generacija monitora koristi 25% recikliranog materijala, a kućište je bez štetnih bromiranih vatrootpornih sastojaka i polivinil hlorida.

 

Napredniji doživljaj gledanja sa 16:10 ekranom

Uz svoja eko priznanja, LED monitori nude vrhunski doživljaj gledanja, omogućujući ljudima duži rad i igranje bez pratećeg zamora očiju.

 

Ključna inovacija je nova razmera ekrana 16:10, što znači da korisnici imaju veće područje pregleda na istoj veličini monitora. Philips “Smarts” SmartImage memorijska mesta služe za optimizaciju načina obrade slika prema izabranoj vrsti aplikacije, a zajedno sa SmartControl za jednostavno podešavanje, i SmartContrast za poboljšanje kontrasta, čine monitore jednostavnima za upotrebu, pružajući najbolji učinak i produktivnost. Poslovnim korisnicima će biti posebno interesantne dodatne ergonomske karakteristike B-linije i P-linije, kao što je SmartErgoBase koji omogućava spuštanje prikaza monitora gotovo do nivoa stola, a za udoban ugao gledanja. Baza monitora pruža i mogućnost uređivanja kablova, smanjujući nered na radnoj površini.

newsmaster