Popust od 5.000 dinara za zamenu mobilnog telefona

Vip donira 500 dinara po recikliranom telefonu u naredne 3 nedelje Centru za decu i omladinu u Zvečanskoj 7 u Beogradu za izgradnju terapeutske bašte

Beograd, 10. jun 2013. godine – Građani koji do kraja jula ove godine donesu bilo koji stari mobilni telefon u neki od Vip centara širom Srbije i potpišu ugovor na 24 meseca, dobiće popust do 5.000 dinara na sve telefone iz Vip ponude, a mogu i da se odluče za popust od 5.000 dinara na mesečnu pretplatu, ravnomerno raspoređen tokom trajanja dvogodišnje ugovorne obaveze.

U želji da pokažu svoju privrženost očuvanju životne sredine, predstavnici Vipa su danas simbolično zasadili 15 breza u Dečanskoj ulici u Beogradu, i najavili da će donirati 500 dinara po recikliranom telefonu u naredne 3 nedelje za izgradnju terapeutskog vrta u okviru Centra za decu i omladinu u Zvečanskoj 7. Tako će građani odlaganjem starih telefona u nekom od Vip centara pokazati ne samo svoju ekološku svest već i humanost, jer će terapeutska bašta u Zvečanskoj 7 služiti kao prostor za relaksaciju i senzornu terapiju dece. Nova zelena oaza će im omogućiti bliži kontakt sa prirodom i praktično upoznavanje sa uzgajanjem biljaka i dobijanjem prirodne hrane što će  pozitivno uticati na njihov rast i razvoj u urbanoj sredini.

Da podsetimo, Vip je u okviru dugoročnog društveno odgovornog projekta „Vip Ekomotivacija“ od avgusta prošle godine prikupio više od 74.000 starih telefona koji su predati na zbrinjavanje reciklažnom centru koji se bavi odlaganjem električne i elektronske opreme.

U akciji ,,Vip ekomotivacija” mogu učestvovati svi novi postpejd korisnici, uključujući i one koji žele da prenesu broj telefona u Vip mrežu, kao i postojeći Vipovi korisnici koji obnavljaju svoju ugovornu obavezu. Nova promocija dostupna je u svim Vip centrima širom Srbije do kraja jula 2013. godine ili dok traju zalihe, a popusti se ne mogu međusobno kombinovati.

Više informacija na www.vipmobile.rs, 060/1234 i Vip centrima širom Srbije.

Dodatno:

 

O Vipu

U novembru 2006. Vip, član Telekom Austrija Grupe, obezbedio je licencu za GSM 900/1800 i UMTS mreže. Vip mobile nudi pun portfolio mobilnih usluga za pripejd, postpejd i biznis korisnike, a na domaće tržište prvi je uveo BlackBerry® iz Vodafona. Vip je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih 761 miliona evra. Na kraju marta 2013. godine, Vip je imao više od 1.9 miliona aktivnih korisnika i zapošljavao više od 900 stručnjaka i menadžera. Vip je ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Više informacija na www.vipmobile.rs.

newsmaster