NOVI INTERNET PAKETI SURFUJ PLUS

telenor_logo30. avgust 2013 – Telenor 42 mbps modem za 1 dinar i pristup muzičkom servisu Deezer očekuju sve Telenorove korisnike koji se odluče za nove internet pakete Surfuj Plus L i XL od 1. septembra. Zahvaljujući tom modemu i brzini Telenor Pametne mreže korisnici mogu da uživaju u najboljem internet iskustvu bilo kad i bilo gde.

U zavisnosti od korišćenja interneta i svakodnevnih obaveza, korisnik može da izabere između četiri paketa (Surfuj Plus S, Surfuj Plus M, Surfuj Plus L i Surfuj Plus XL) sa 3, 12, 24 odnosno 36 gigabajta internet saobraćaja.

Najpopularniji internacionalni muzički servisDeezer raspolaže bazom sa više od 25 miliona pesama, 30 hiljada radio stanica, koristi ga više od 30 miliona ljudi, a moguće ga je koristiti na pametnom telefonu, tabletu i kompjuteru.

Telenor Srbija (www.telenor.rs) deo je Telenor grupe, šestog mobilnog operatora po veličini na svetu, koji ima 148 miliona korisnika na 11 tržišta. Ova kompanija, sa početnim ulaganjem od 1,53 milijarde evra, najveći je pojedinačni investitor u Srbiji. Sa 3,2 miliona korisnika, Telenor pomaže ljudima da budu povezani na jednostavan i predvidiv način. Telenor Srbija ima 120 prodavnica u 85 gradova i 1,150 zaposlenih.

newsmaster