Toshiba BDX6400KE – Blu-ray Disc™ plejer sledeće generacije sa nadgradnjom približnom Ultra HD rezoluciji

Nojs, Nemačka, 10. septembar 2013 – Toshiba Evropa GmbH danas je predstavila novi BDX6400KE, Blu-ray Disc™ plejer sledeće generacije sa rezolucijom približnom Ultra HD za izvanredan kvalitet slike i emitovanje 3D sadržaja do najsitnijih detalja. Sa ugrađenim Wi-Fi® i Wi-Fi® sertifkovanim Miracast™ opcijama za strimovanje i kompaktnim, modernim dizajnom koji se savršeno uklapa u svaku dnevnu sobu, BDX6400KE je idealan dodatak bilo kom sistemu kućnog bioskopa.

Nadgradnja standardnih sadržaja do novog kvaliteta intenziteta slike

Toshibina tehnologija nadgradnje omogućava korisnicima da gledaju svoje omiljene filmove i TV serije u kvalitetu približnom Ultra HD rezoluciji na 3840 x 2160 displeju kakav ima serija Toshibinih televizora L9. Ovaj novi nivo intenziteta slike za prikazivanje i najsitnijih detalja u savršenoj boji i neprevaziđenu jasnoću postojećeg sadržaja1 ostvaren je zahvaljujući posebnoj obradi ivica i unapređenju detalja, što daje do sada neviđen nivo preciznosti slike.


Kompletan 3D doživljaj

Kao 3D Blu-ray Disc™ plejer, BDX6400KE nudi ulaznicu u još realniji svet zabave. Može da emituje 3D sadržaj na bilo kom 3D ready televizoru, što korisnicima omogućava da se udube u svet vernog prikaza života, unapređenih detalja i oštre, živopisne slike. Od sportova punih akcije do dokumentarnih filmova, korisnici mogu da uživaju u čaroliji 3D rezolucije kao da su u bioskopu.

Raznovrsna konekcija sa ugrađenim Wi-Fi® iMiracastopcijama

Toshiba BDX6400KE nudi raznovrsne mogućnosti konekcije, uključujući opciju Wi-Fi® sertifikovan Miracast, što korisnicima omogućava da bežičnim putem razmenjuju sadržaje između uređaja. Sadržaj može da se strimuje sa smart telefona ili tablet računara na televizor zahvaljujući Wi-Fi® Direct tehnologiji – tako da nema potrebe za gledanjem video materijala, muzike ili igara na suviše malom ekranu. Sa ugrađenom Wi-Fi® opcijom, korisnici takođe mogu da pristupaju svojoj bežičnoj kućnoj mreži i Toshiba portalu sa Blu-ray™ sadržajem za gledanje zabavnih sadržaja onlajn – uključujući gledanje video materijala na YouTube®Leanbacku i fotografija na Picasi®.

Tanak i elegantan dizajn sa vertikalnim postoljem

Moderan, jednostavan i sveden, dizajn modela BDX6400KE se uklapa u svaku modernu dnevnu sobu. Sastoji se od crne osnove sa peskiranim srebrnim gornjim delom, u duhu dizajna Toshiba TV uređaja. Zahvaljujući vertikalnom postolju, model BDX6400KE može da se postavi na stranu ili u horizontalan položaj radi veće fleksibilnosti u ograničenom prostoru.

Audio HD kvaliteta

Vizuelni kvalitet modela BDX6400KE savršeno odgovara njegovim audio performansama. Sa Dolby® True HD i DTS® HD zvukom za savršen audio prenos, izlazni zvuk je identičan originalnom snimku iz studija – što korisnicima omogućava da se u potpunosti prepuste jasnom, oštrom i prirodnom audio doživljaju.

Toshiba BDX6400KE biće dostupan u Evropi u četvrtom kvartalu 2013. godine.

Toshiba BDX6400KE Blu-ray Disc™ plejer:

  • rezolucija: nadgradnja približno do Ultra HD
  • 3D Blu-ray Disc™plejer
  • konekcija: ugrađen Wi-Fi®, Wi-Fi® sertifikovan Miracast™, DLNA-enabled,1x USB port, HDMI® Out 1080i/1080p/2160p; HDMI-CEC®;
  • Toshiba Cloud portal sa YouTube®Leanback i Picasa®
  • audio: Dolby® True HD, Dolby® Digital Plus i DTS® HD Sound tehnologija
  • video: 1080p/24 Output; 480p – 576p – 720p – 1080p -2160pUpscaling
  • kompaktan dizajn sa vertikalnim postoljem
  • boja: crna osnova sa peskiranim srebrnim gronjim delom i osvetljenim kontrolama na dodir
  • dimenzije: 190 (š) x 190 (d) x 45 (v) mm

1 Potreban je Ultra HD TV. Rezultati nadgradnje mogu da variraju u zavisnosti od brzine prenosa izvornog materijala.

Sve robne marke ovde navedene su vlasništvo svojih vlasnika.

Tačne karakteristike proizvoda zavise od modela i lokalne dostupnosti.

O kompaniji Toshiba

Toshiba je svetski lider, proizvođač i distributer raznovrsnih naprednih elektronskih i električnih proizvoda i sistema.

Toshiba grupa nudi inovacije i maštovitost u oblastima kao što su digitalni proizvodi, uključujući LCD televizore, noutbuk računare, maloprodajna rešenja i multifunkcionalne uređaje, elektronski uređaji, uključujući poluprovodnike, proizvode za skladištenje i materijale, industrijski i sistemi društvene infrastrukture, uključujući elektro sisteme, pametna rešenja za zajednice, medicinske sisteme i eksalatore i liftove, i i kućni aparati.

Kompanija Toshiba je osnovana 1875, a danas posluje preko globalne mreže od preko 590 kompanija, sa 206.000 zaposlenih širom sveta i godišnjom prodajom koja premašuje 61 milijardu dolara. Posetite Toshibin vebsajt na adresi www.toshiba.co.jp/index.htm.

Toshiba Evropa GmbH sa sedištem u nemačkom gradu Nojsu je ogranak u punom vlasništvu kompanije Toshiba Corporation iz Tokija.