Toshiba predstavlja tehnologije u oblasti stila života i zabave na sajmu CES 2013

Las Vegas, 7. januar 2013. i Tokio, 6. januar 2013 – Kompanija Toshiba Corporation (TOKYO: 6502) poziva posetioce Međunarodnog sajma potrošačke elektronike CES 2013 na predstavljanje bogate ponude impresivnih, korisnih i bezbednih uređaja zasnovanih na konceptu pametne kuće i klaud rešenja kompanije koji unapređuju kvalitet života i zabavnih sadržaja.

Štand kompanije Toshiba broj 10926 nalazi se u Glavnoj hali sajma.

Toshibin pristup podršci različitim stilovima života i zabave zasnovan na klaud servisima obuhvata suštinsko razumevanje upravljanja energijom, kućne aparate i konekciju sa digitalnim proizvodima. Prednosti kompanije u oblasti upravljanja energijom podrazumevaju optimizirana rešenja za pametnu kuću koja se odnose na uređaje u domovima, kao i razvoj upravljanja i integraciju različitih uređaja na nivou zajednice. Na sajmu CES biće predstavljena linija uređaja za pametnu kuću i udoban i lagodan način života koji nam ona donosi.

Prodor kompanije Toshiba u oblasti digitalnih tehnologija za obradu slike i personalizovanu konekciju potvrđuje najnovija serija uređaja 4K Ultra HD TV sa unapređenim 4K panelom. U skladu sa strategijom kompanije da dodatno unapredi TV uređaje sa velikim ekranom, ova serija obuvata modele od 58, 65 i 84 inča. Klaud rešenja primenjena na ovim uređajima omogućuju grafički pristup raznovrsnim novim servisima, kao što su ,,Vesti’’ za video vesti na vašem velikom ekranu i ,,Kalendar’’ za razmenu podsetnika o porodičnim događajima i omiljenim emisijama, pri čemu korisnici pretražuju i pristupaju samo onim servisima koje žele, što zabavne sadržaje čini pristupačnijim nego ranije.

Među ostalim proizvodima koji će biti predstavljeni na štandu su i Windows 8® personalni računari za američko tržište.

Za više informacija o proizvodima, posetite

http://us.toshiba.com/pressreleases.

Više informacija o Toshibi na sajmu CES2013 možete naći na

http://www.ad-toshiba.jp/en/exhibition/ces2013.

O kompaniji Toshiba

Toshiba je jedan od vodećih svetskih proizvođača raznovrsnih proizvoda koji obezbeđuje rešenja i distribuira napredne elektronske i električne proizvode. Toshiba grupa obezbeđuje inovativne i imaginativne proizvode u velikom broju segmenata: digitalne proizvode, uključujući LCD TV uređaje, noutbukove, rešenja za krajnje korisnike i multifunkcionalne proizvode, elektronske uređaje, uključujući poluprovodnike, proizvode i materijale za skladištenje podataka, industrijske sisteme i sisteme društvene infrastrukture, uključujući energetske sisteme, pametna rešenja za zajednicu, zdravstvene sisteme i eskalatore i liftove, i kućne aparate.

Kompanija Toshiba je osnovana 1875, a danas posluje preko globalne mreže od preko 550 kompanija, sa 202.000 zaposlenih širom sveta i godišnjom prodajom koja premašuje 74 milijardi dolara. Posetite Toshibin vebsajt na adresi www.toshiba.co.jp/index.htm.

Toshiba Evropa sa sedištem u nemačkom gradu Nojsu je podružnica u punom vlasništvu kompanije Toshiba Corporation iz Tokija.

newsmaster