ERICSSON JE DOBIO MOBILE MERIT NAGRADU

ericsson_logoEricssonovo rešenje Connected Vehicle Cloud dobilo je Mobile Merit nagradu za 2013. godinu u kategoriji Connected World. Mobile Merit nagrade dodeljuju se kompanijama, pojedincima i tehnologijama koje oblikuju način na koji komuniciramo.

„Automobilska industrija je sve globalniji biznis, a povezivanje vozila traži inovativne poslovne modele koji na najbolji način koriste pun potencijal agilnog poslovnog ekosistema“, rekla je Elisabetta Romano, potpredsednica i direktorka za podršku OSS operacijama i pokretanje usluga, poslovna jedinica za podršku, Ericsson. „Connected Vehicle Cloud se nadograđuje i kombinuje postojeće telekomunikacione mreže kako bi stvorio naprednije iskustvo i nove poslovne prilike za ekosistem u čijem središtu je automobil.“

Ericssonovo rešenje Connected Vehicle Cloud, zasnovano na Ericsson Service Enablement platformi, daje značajnu priliku automobilskim i tehnološkim kompaniajma da do vozača i putnika dođu na nove načine. To je robustan sistem koji povezuje kreatore aplikacija, državne organizacije, kompanije, proizvođače automobila i korisnike. Rezultat njene primene su drugačije iskustvo tokom vožnje i nove poslovne prilike za sve učesnike ovog ekosistema. Ovom platformom se upravlja centralizovano dok je ona na logičan način razmeštena kako bi se maksimizovale lokalne performanse i usklađenost sa regulatornim zahtevima. Ona zadovoljava postojeće i buduće zahteve za skalabilnošću, bezbednošću i fleksibilnošću u globalnoj automobilskoj industriji.

Mobile Merit nagrade postoje četiri godine, a dodeljuju se za izuzetna dostignuća u industriji mobilnih rešenja. Nagrade se dodeljuju kompanijama, pojedincima i tehnologijama iz svih sektora industrije, za dostignuća sa potencijalno najsnažnijim uticajem na tržište.

Više informacija o Ericsson Connected Vehicle Cloud rešenju potražite na adresi: http://www.ericsson.com/ourportfolio/transport-and-automotive-industry/connected-vehicle-cloud.

Kako Service Enablement platforma može kreirati agilan poslovni ekosistem pogledajte u video-snimku:

http://www.ericsson.com/news/130816-service-enablement-expalined_244129227_c

NAPOMENA

Više informacija o Ericssonovim rešenjima za podršku operacijama i poslovanju posetite::

www.ericsson.com/oss-bss ili www.ericsson.com/realize
https://twitter.com/EricssonOSSBSS
Ericsson OSS/BSS – Google+
Ericsson OSS/BSS – YouTube

Fotografije u visokoj rezoluciji i video-snimke za emitovanje potražite na adresi: www.ericsson.com/press

Ericsson je svetski lider u domenu telekomunikacionih usluga i tehnologija. Mi stvaramo „Umreženo društvo“ sa efikasnim real-time rešenjima koja nam omogućavaju da učimo, radimo i živimo slobodnije u održivim zajednicama širom sveta.

Mi obezbeđujemo servise, softver i infrastrukturu u IKT sektoru za mobilne operatore i druge industrije. Danas se više od 40% svetskog protoka mobilnih podataka obavlja putem Ericssonovih mreža i mi pružamo podršku operatorima koje imaju više od dve i po milijarde pretplatnika.

Poslujemo u 180 zemalja i zapošljavamo više od 110.000 ljudi. Kompanija je osnovana 1876. godine sa sedištem u Stokholmu u Švedskoj i registrovana je na berzama NASDAQ OMX Stockholm i NASDAQ New York. Prihod u 2012. godini je bio 227,8 milijarde SEK (33.8 milijardi dolara).

www.ericsson.com
www.ericsson.com/news
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/ericsson
www.youtube.com/ericsson

newsmaster