HTC ONE® porodica dobila još jednog člana, HTC One MAX

Najbolji pametni telefon sada sa ekranom od 5.9 inča sa novim i unapređenim HTC Sense 5.5 ® iskustvom

London, 14. oktobar 2013 — HTC, svetski lider na polju inovacija i dizajna za mobilne uređaje, danas je predstavio HTC One max, pametan telefon unapređene veličine, koji sada ljubiteljima većih telefona donosi dizajn, funkcionalnost i performanse koje odlikuju nagrađivani HTC One. Nova funkcija Fingerprint Scan uzdiže komfor na novi nivo, dok su čuvene funkcije HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ i HTC BoomSound™, u kombinaciji sa novim HTC Sense 5.5 sada dostupne na većem ekranu i pružaju najbolje iskustvo u korišćenju pametnog telefona.

 „Predstavljanjem HTC One max, sada imamo po jedan HTC One telefon za svačiji ukus. Ova porodica se zasniva na kvalitetu i inovacijama koje menjaju pravila igre, a HTC One max zasigurno ne predstavlja izuzetak”, izjavio je Piter Čau, generalni direktor HTC korporacije. „Unapređenjem HTC Sense 5.5 omogućićemo najspektakularnije mobilno iskustvo do sada, a HTC One max poseduje potrebnu veličinu i snagu za sve što želite, i više od toga, bez kompromisa”.

Veliki i moćan

Full HD1080p displej od 5.9 inča, koji poseduje HTC One max, savršen je za uživanje u fotografijama, video-materijalima i filmovima dok ste u pokretu. Neometan i efikasan rad moguć je zahvaljujući Qualcomm® Snapdragon™ 600 procesoru od 1,7 GHz CPU sa četiri jezgra koji omogućuje performanse od kojih zastaje dah, živopisne video-zapise i snažan zvuk. Bilo da gledate video-zapise zapanjujućeg HD kvaliteta, igrate igrice ili proveravate šta ima novo na internetu, HTC One max zvuči neverovatno, izgleda svetski i ne prestaje sa radom kada vam je potreban.

Fabrički ugrađenu memoriju od 16 GB ili 32 GB moguće je nadograditi zahvaljujući tome što ima slot za microSD™ karticu, dok vlasnici HTC One max uređaja imaju ekskluzivnu mogućnost da besplatno koriste dodatnih 50 GB Google Drive onlajn prostora1.

Ugrađena baterija od 3300 mAh garantuje da će ovakav nivo performansi trajati i trajati. Čak i oni koji telefon koriste u najvećoj mogućoj meri, otkriće da je HTC One max dorastao izazovu zahvaljujući opciji HTC Power Flip Case, elegantnom dodatku za bateriju od 1150 mAh za vaš HTC One max koji istovremeno pruža i zaštitu i dodatnu energiju kada vam je najpotrebnija.

Maksimalni komfor na dodir prsta

Prosečna osoba proverava svoj telefon više puta na dan, zbog toga HTC One max prihvata novu eru komfora i unapređene funkcionalnosti pomoću ugrađene funkcije Fingerprint Scan, koji se nalazi na poleđini uređaja i omogućava korisniku da otključava i zaključava ekran i da brzo pokrene do tri omiljene aplikacije tako što za svaku odredi po jedan prst.

Više sadržaja nego ikada do sada

Uz nadogradnju Sense 5.5 za HTC One max dolazi i još specifičniji, personalizovani HTC BlinkFeed, koji je moguće dodatno usavršiti budući da sami možete prilagoditi kategorije tema, a moguća je i integracija sa vrhunskim pružaocima sadržaja kao što su Instagram i Google+. Moguće je preuzeti do 120 članaka koji se mogu pregledati dok niste na internetu, što BlinkFeed čini još boljim kada vam je potrebna doza informacija na bilo kom mestu i u bilo kom trenutku.

Ultimativni kvalitet slike

Budući da poseduje UltraPixel tehnologiju za kamere, HTC Zoe režim, kojim vaše fotografije oživljavaju, kao i prednju kameru od 2.1 MP, HTC One max je sposoban da snimi predivne fotografije i video-materijal u full HD 1080p kvalitetu bilo da se nađete u ulozi fotografa, fotografisanog lica ili u obe uloge istovremeno. Dvostruki snimak (Dual Capture) znači da sada možete da uhvatite trenutke za pamćenje i vašu reakciju na njih na jednoj izuzetnoj fotografiji ili u jednom video-zapisu tako što ćete snimati istovremeno i sa prednjom i  sa zadnjom kamerom.

Poboljšani kvalitet slike moguć je i zahvaljujući opciji Video Highlights, koja kombinuje vaše fotografije i video-zapise i stvara mini film uz pozadinsku muziku i vizuelnu temu po vašem izboru. I sa HTC One max, vaši Video Highlights sada mogu da traju koliko želite2.

Vrhunski dizajn

Dostupan u Glacial Silver (glečer srebrnoj) boji, HTC One max poseduje isti vrhunski dizajn kakav odlikuje i ostatak HTC One porodice, čime se obezbeđuje jedno sveobuhvatno izuzetno iskustvo.

Dostupnost
HTC One max će biti dostupan krajem oktobra na određenim tržištima.

HTC

Osnovana 1997. HTC korporacija (HTC) je kreirala mnoge nagrađivane mobilne uređaje i inovacije. Postavljajući korisnike u centar svega što rade, HTC pomera granice u dizajnu i tehnologiji kreirajući inovativno i lično iskustvo za korisnike širom sveta. HTC portfolio čine pametni telefoni i tablet uređaji sa HTC Sense® korisničkim interfejsom. HTC se kotira na Tajvanskoj berzi. Za više informacija posetite: www.htc.com

1 Dodatnih 50 GB onlajn prostora za pohranjivanje podataka je besplatno u periodu od dve godine. Potrebno je registrovati Google nalog. Nakon isteka dvogodišnjeg probnog perioda, moguće je da će se primenjivati dodatni uslovi (uključujući i pretplatu). Za više informacija, posetite support.google.com/drive/?p=drive_offers_htc.

2 Nemojte uz pomoć opcije Video-momenti reprodukovati, distribuirati ili na drugi način koristiti materijal sa zaštićenim autorskim pravima osim ukoliko ste za to prethodno pribavili saglasnost autora.

newsmaster