AOC lansirao 27-inčni monitor za prave igrače

Beograd, 27. juna 2014 – AOC kao jedan od vodećih globalnih brandova na tržištu monitora proširuju svoju liniju posvećenu igračima s velikim ambicijama. Reč je o ekstra velikom Full HD monitoru od 27 inča (68.6 cm). Model g2770Pqu ne impresionira samo s masivnim područjem prikaza za super filmski doživljaj igranja već njegova izuzetna brzina osvežavanja, ultra brzo vreme odziva od 1 ms i DisplayPort ulaz takođe pomaže oživljavanje igara bez kašnjenja, podrhtavanja ili dvostrukih slika. Izuzev njegovih impresivnih karakteristika, g2770Pqu monitor prilagođen je individualnim potrebama igrača zahvaljujući raznim mogućnostima povezivanja uključujući i MHL podršku za Android uređaje, sveobuhvatnim ergonomskim funkcijama za prilagodjavanje i stereo zvučnicima ugrađenima u monitor.


Veliki ekran za napredne karakteristike:

27-inčni monitor g2770Pqu sa stopom osvežavanja od 144 Hz

Pobeđuje u svakoj dimenziji

Sa svojih 27 inča (68.6 cm) TN panela, g2770Pqu model iz AOC Style serije najveći je monitor u ponudi linije stručnih monitora posvećenih ljubiteljima igara. Veliki ekranposebno jepogodanza igračekoji vole da uživaju ​​u svojimigramasvećeudaljenosti. Zahvaljujući ovom masivnom monitoru i njegovim oštrim slikama u Full HD rezoluciji od 1920 x 1080 piksela, svi iskusni igrači mogu bezbrižno sedeti na kaučus bežičnimupravljačemuruci, bez napora pročitatinajsitnije natpise u igri i diviti senajsitnijimgrafičkimdetaljima. Čak i unajintenzivnijim akcijskim trenucima igre, izuzetnokratkovreme odziva monitora od1 msi izvrsnafrekvencija osvežavanjaod144Hzgarantujuizuzetan doživljaj lišen podrhtavanja, kašnjenja i dvostrukih slika. Na taj način, igrač možeuživati ​​ukristalnojasnojslici ibesprekornoj reprodukciji animacije u svakoj prilici,kojine samo da smanjujeumor očiju nego pruža i konkurentnuprednost, posebno zaviše igrača istovremeno. Stoga svi igrači mogu biti mirni uz g2770Pqu monitor jer u ovom slučaju ni jedan igrač neće propustiti metu zbog podrhtavanja slike, a dobro osvetljenje od 300cd/cm² učiniće svaku pobedu još sjajnijom.

Snaga za igrače

Kako bi mogli birati među mnogobrojnim zabavnim sadržajima, svi entuzijasti koji vole igre najbolje znaju kako integrisati svoje monitore, kompjutere, konzole i medijske uređaje u svoje dnevne boravke. Monitor g2770Pqu im omogućuje da učine upravo to s bogatom ponudom karakteristika i mogućnostima prilagodjavanja. Napredni DisplayPortkonektor prvi je izborza povezivanjeračunala i Macovaza superbrzi prenos slike, dokHDMI priključakomogućava korisnikuda spojiveliki izborkonzola, Bluray playera, ostalih streaming medija, pa čak i Android pametnih telefonaitableta. Tako se sadržaj monitora odtabletamože prikazati navelikom27” monitoru poput ogledala, zahvaljujući MHLfunkcionalnosti g2770Pqu modela. Ovimobilni uređajise s lakoćom mogu punitiprekougrađenihUSB 3.0 i2.0priključaka, koji se mogu koristitiza širokiraspondruge kompatibilneopreme. Ovaj monitor nudiširoku lepezumogućnostipoput ergonomskognagiba, funkcije okreta, podešavanja visine iokretanja. Dodatna pogodnost suugrađeni stereo zvučnici od 2 W koji ne samo dačineg2770Pqu model centrom zabave svakogdoma nego pomažuda se oslobodi prostoreliminisuci nered od kablova i potrebu zazasebnimkutijama za zvučnike.

Izvrstan za zabavu i okolinu

Kao i svi AOC monitori i g2770Pqu model ističe se impresivnim karakteristikama s velikom održivosti. Isporučuje se s inteligentnim Eco Mode i e-Saver softverskim rešenjima koja pomažu u smanjenju potrošnje energije. Monitor ispunjava stroge kriterijume važnih sertifikata za održivost kao što su EnergyStar 6.0 i TCO 6.0.

Kao i za sve svoje monitore, AOC nudi 3 godine garancije, a novi model dostupan je kod distributera AOC monitora po ceni od:

g2770Pqu – € 419 (PDV uključen)

AOC serija monitora za igre

Model

g2460Pqu

g2460Fq

g2460Pg

g2770Pqu

Cena

399

249

419

Rezolucija

1920×1080 @ 60Hz via D-Sub/HDMI;
1920×1080 @ 144Hz via DVI-D/DisplayPort

Vrsta ekrana (veličina)

TN (61 cm / 24”)

TN
(68.6 cm / 27”)

Osvetljenje

350 cd/m²

300 cd/m²

Kontrast

1000:1

Vreme odziva

do 1 ms GtG

Mogućnost

povezivanja

D-Sub
DVI-D
HDMI
DisplayPort

USB 2.0 x 4

D-Sub
DVI-D
HDMI
DisplayPort

DisplayPort

USB 3.0 x 2
USB 2.0 x 2

D-Sub
DVI-D
HDMI (MHL)
DisplayPort

USB 3.0 x 2
USB 2.0 x 2

Zvučnici

2 x 2 W

Postolje

-5°/+25° Tilt

Podešavanje visine (130mm)

Zakretanje

-5°/+20° Tilt

-5°/+22° Tilt
Podešavanje visine (130mm)
Zakretanje

-5°/+25° Tilt
Podešavanje visine (130mm)
Zakretanje

Ostalo

Audio out, Eco Mode, e-Saver, i-Menu,
Kensington Security Lock, screen+,
VESA 100 mm

O AOC:

AOC je jedan od najboljih globalnih brandova na tržištu monitora. Visok kvalitet, prvorazredna usluga, atraktivan dizajn, kao i ekološki i inovativni proizvodi po konkurentnim cenama razlozi su zašto sve više i više potrošača i distribucijskih partnera ima poverenje u AOC. AOC je podružnica TPV Technology Limited, najvećeg svetskog proizvođača LCD monitora, a deluje na međunarodnom nivou s evropskim sedištem u Amsterdamu i lokalnom kancelarijom u Pragu za istočnoevropsko tržište i CIS regiju. Kroz mrežu lokalnih prodajnih agenata AOC radi sa svim većim evopskim IT distributerima i preprodavcima. Za više informacija o kompaniji AOC i njenim proizvodima posetite internet stranicu www.aoc-europe.com

newsmaster