Danas je krenuo sa radom najambiciozniji portal za Apple proizvode u Srbiji iBerza.com

Vlasnici Apple računara, i oni koji bi ga rado posedovali, od danas imaju novu i jedinstvenu šansu! Na tržištu Srbije krenuo je sa radom novi portal za Apple korisnike koji, pored najaktuelnijih novosti, i saveta, nudii oglase.

Na adresi iBerza.com  od danas u 13h za fanove Apple laptopa, telefona, i gedžeta, za čitaoce otvoren je specijalizovani internet magazin o svetu Apple tehnologija
Uz magazin, iBerza.com nudi i oglasnik, tako da svi posetioci iBerze imaju priliku da postave male i velike oglase. Svakome ko se registruje na novi  portal  iBerza.com poklanja bonus kredit od 1.000 dinara. http://www.iberza.com/
Ovaj kredit može se iskoristiti za postavljanje poruke o prodaji. U trenutku kada je iPhone i iPad moguće kupiti jedino na ovaj način, očekuje se da iBerza popuni prazninu koja predstoji do početka pounude Apple uređaja kod telekom operatora.

iBerza.com je specijalizovani portal namenjen je domaćoj publici: pravnim i fizičkim licima, autorizovanim dilerima, prodavcima dodatne opreme, serviserima, sadašnjim i budućim Apple korisnicima.  Sadržaj veb sajta iBerza.com čine sekcije, Oglasi, Magazin, Dileri i Servisi, kao i informacije o najbitnijem u ovom regionu – o popustima.

iBerza.com magazin na adresi http://www.iberza.com/magazin  donosi aktuelne vesti i zanimljivosti iz sveta Appleu sledećim rubrikama: Aktuelnosti, Rumours, Koncepti. Apple u Srbiji. U iMagazinu je moguće saznati da li Apple ima dovoljno zaliha safira za iPhone 6, koje su lokacije novih Apple prodavnica, i šta Apple radi protiv lažnih opisa aplikacija na Apple store – onlajn lokaciji za preuzimanje programa.

Korisnike i ljubitelje Apple proizvoda očekuju specijalne nagrade!

Zahvaljujući bogatoj bazi podataka u koju su unapred uneti svi Apple proizvodi i njihove specifikacije, omogućena je brza i jednostavna postavka oglasa za onog koji prodaje, kao i napredna i laka pretraga za onog koji kupuje.

Cilj kreatora “iBerze” je da na ovaj način približe Apple brend domaćim korisnicima čineći dostupnim sve u vezi sa ovim proizvodima, a što je u ponudi na domaćem tržištu, i sve to na jednom mestu!  U ovom trenutku portal je namenjen tržištu Srbije, a za region ponuđena je opcija franšize. http://www.iberza.com/info/franchise.

iBerza nije autorizovani Apple prodavac, i ne prodaje Apple proizvode. Tim portala iBerza.com  čine vrsni poznavaoci Apple brenda, iskusni IT profesionalci, sa dugogodišnjim iskustvom u dizajniranju web sajtova, praćenju i primenjivanju Internet trendova u onlajn poslovanju. http://www.iberza.com/info/o-nama

Firma Web Operater, koja je pokretač iBerza portala, osam godina sarađuje sa prepoznatljivim svetskim brendovima Huawei, Fiat, Citroen, Roche, Sanyo, Ansmann, FOX International, Grazia, Peg-Perego, Metropolis Records i drugima.

newsmaster