Saradnja kompanija Ericsson i SAP

Kompanije Ericsson i SAP zajedno će ponuditi cloud rešenje, koje će korisnicima omogućiti bezbedan pristup poslovnim aplikacijama i drugom sadržaju putem mobilnih uređaja. Ericsson će u svoju ponudu uvrstiti SAP Mobile Secure – set cloud rešenja, kojim će obogatiti svoj portfolio usluga u IT managed service domenu, a koji već sada koristi više od 400 mobilnih operatora širom sveta.

Nova ponuda Ericssona omogućiće bilo kojoj kompaniji, bez obzira na njenu veličinu, da aplikacije, koje nudi svojim korisnicima, za samo par minuta objavi, promoviše i podešava prema potrebi. Rešenje kompanija Ericsson i SAP posebnu pažnju posvećuje bezbednosti. Ona je primarna za sve kompanije koje se sve više okreću mobilnim platformama i rešenjima. Takođe, ovo rešenje će omogućiti operatorima da poboljšaju svoju ponudu ka krajnjim korisnicima i postave nove finansijske modele, koji će im doneti dobit od novih i postojećih biznis klijenata.

Mi obezbeđujemo servise, softver i infrastrukturu u IKT sektoru za mobilne operatore i druge industrije. Danas se više od 40% svetskog protoka mobilnih podataka obavlja putem Ericssonovih mreža i mi pružamo podršku operatorima koje imaju više od dve i po milijarde pretplatnika.

SAP Mobile Secure
Poslujemo u 180 zemalja i zapošljavamo više od 110.000 ljudi. Kompanija je osnovana 1876. godine sa sedištem u Stokholmu u Švedskoj i registrovana je na berzama NASDAQ OMX Stockholm i NASDAQ New York. Prihod u 2013. godini je bio 227,4 milijarde SEK (34.9 milijardi dolara).

www.ericsson.com
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/technologyforgood
www.youtube.com/ericsson

newsmaster