Philipsov USB docking monitor sada sa IPS panelom i Full HD-om

  • 23-inčni monitor od sada je dostupan sa proširenim prikazom i visokim kvalitetom slike

  • Plug and play” produktivnost sa USB kablom za sve korisnike prenosnih uređaja

Beograd, 20. novembar, 2014: MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend lincencirani partner za Philipsove monitore najavljuje novu verziju Philipsovog 23-inčnog USB docking monitora. Ovaj monitor namenjen je korisnicima prenosnih kompjutera jer nudi trenutnu produktivnost i nov nivo vizuelnog doživljaja u kancelariji. Zahvaljujući kablu koji povezuje perifernu opremu, mrežu, intranet i internet preko jednog SuperSpeed USB-a istovremeno pružajući IPS panel tehnologiju za širi ugao gledanja i vrhunski kvalitet slike u Full HD rezoluciji.

Fleksibilnost i praktičnost

Ovaj 23-inčni monitor USB docking monitor 231P4QUPES namijenjen je profesionalcima koji zahtevaju produktivnost bez obzira na lokaciju. Sa dva SuperSpeed USB 3.0 čvorišta i jedan USB 2.0, omogućava korisnicima spajanje sa svojim prenosnim kompjuterima kako bi imali trenutni pristup svim uređajima spojenima na monitor – rezačima, spoljnim diskovima, kameri ili mišu. Preko USB 3.0 kabla, korisnici mogu čak gledati video sadržaje i povezivati se sa mrežama, internetom ili intranetom.

Ono po čemu je novi Philipsov monitor specifičan je njegov izuzetno široki ugao gledanja od 178 stepeni čime omogućava prikaz sadržaja na monitoru u gotovo bilo kojoj perspektivi, čak i pod uglom od 90 stepeni. Uz briljantne, visoko kvalitetne slike velikog kontrasta u Full HD-u, ovaj monitor pruža „mobilnim“ profesionalcima oštrije i jasnije iskustvo gledanja tokom rada. Time se novi Philipsov monitor nameće kao idealno rešenje za aplikacije koje zahtevaju konstantnu preciznost boja i dosledno osvetljenje.

Novi Philipsov monitor će biti uskoro dostupan na nаšem tržištu po ceni od:

231P4QUPES299 EUR

Tehničke specifikacije – Philipsov 23-inčni USB docking monitor

Vrsta LCD ekrana, veličina

23 inča (58.4 cm) IPS LCD

Vrsta pozadinskog osvetljenja

W-LED

Optimalna rezolucija

1920 x 1080 @ 60 Hz

Ugao gledanja

178º (V) / 178º (O), @ C/R > 10

Osvetljenje

250 cd/m²

SmartContrast

20,000,000:1

Razmak piksela

0.265 x 0.265 mm

Boje ekrana

16.7 M

Mogućnost povezivanja

USB: USB 2.0 x 1, USB 3.0 x 2

Ulaz sinhronizacije: Odvojena sinhronizacija (samo VGA), Sync on Green (samo VGA)

Audio (Ulaz/Izlaz): PC audio ulaz, Izlaz za slušalice

Postolje

Prilagođavanje visine: 130 mm

Zakretanje: 90°

Zakretanje: -65/65°

Nagib: -5/20°

Održivost

Okolina i energija: PowerSensor, EnergyStar 6.0, EPEAT Gold*, TCO edge, RoHS

Ambalaža se može reciklirati: 100 %

Plastika dobijena recikliranjem iskorišćenih proizvoda: 65%

Posebne tvari: Kućište ne sadrži PVC / BFR, Ne sadrži živu ni olovo

Usklađenost i standardi

Odobrenja prema propisima: CE oznaka, cETLus, FCC klasa B, PSB, CU, SEMKO, TCO 6.0, TUV Ergo, TUV/GS, WEEE

O MMD-u

MMD (Multimedia Displays) u potpunom je vlasništvu kompanije TPV, osnovane 2009. godine ugovorom o licenci s Philipsom. Kao jedan od vodećih brendova na tržištu LCD monitora i ekrana, prisutan je širom sveta. Kombinujući snagu Philipsovog brenda sa TPV-ovomstručnom proizvodnjom i dizajnom desktop monitora, komercijalnih ekrana i LCD televizora, MMD se ponosi svojim inovativnim proizvodima i bržim i kvalitetnijim delovanjem na tržištu. MMD deluje na međunarodnom nivou sa evropskim sedištem u Amsterdamu i lokalnom kancelarijom za istočnoevropsko tržište u Pragu. Kroz mrežu lokalnih prodajnih agenata MMD radi sa svim većim evropskim IT distributerima i preprodavcima. MMD-ov centar za dizajn i razvoj nalazi se na Tajvanu. Za više informacija o brendu MMD i proizvodima posetite internet stranicu www.mmd-p.com

newsmaster