Novi Philipsov Moda 2 monitor skreće pažnju iz svakog ugla

Integrisani zvučnici od 7 vata sa kvalitetnim surround zvukom
Bluetooth povezivanje za bežični streaming
Elegantni dizajn sa tankim okvirom

Beograd, 17. decembar, 2014: MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner za Philipsove monitore, lansira novi 27-inči monitor koji kombinuje odlične vizuelne efekte u sjajnom, belom Moda dizajnu. Ono što definiše ovaj monitor je impresivan zvuk integrisanih 7vatnih zvučnika kao i besprekorni streaming audio i video formata zahvaljujući Bluetooth povezivanju.

Izgled monitora jedan je od ključnih faktora pri odabiru uređaja za životni prostor, istakao je Thomas Schade, potpredsednik EMEA u MMD-u. Upravo zbog toga smo sigurni da će novi monitor privući pažnju korisnika kojima uređaji predstavljaju više od niza karakteristika. Osim što se može pohvaliti odličnim 2 Moda dizajnom iz svih uglova, omogućava i zadivljujuće iskustvo gledanja i slušanja sa surround zvukom iz integrisanih zvučnika i Bluetooth povezivanjem pri čemu se eliminišu suvišni kablovi.

Osnovne karakteristike novog Philipsovog 275C5QHAW monitora

Zadivljujući izgled u 360 stepeni

Ovaj monitor prepoznatljiv je po minimalističkom i elegantnom izgledu dizajniranom da se uklopi i u najsofisticiraniji interijer. Tanak okvir zauzima minimalno prostora zahvaljujući debljini okvira sa spoljne strane od samo 2,5 mm i unutrašnje strane od samo 3,5 mm čime se postižu čiste linije uređaja s minimalnim smetnjama i maksimalnim doživljajem gledanja.


Sveobuhvatan zvuk

Kako bi se podigla lestvica u reprodukovanju zvuka, iza moćnih integrisanih zvučnika od 7 vata stoji zvučni sistem koji je podešen prema SRS WOW HD tehnologiji. Kao rezultat toga ovaj monitor garantuje surround zvuk sa virtualnim 5.1 kanalom za izuzetno audio iskustvo.

Bluetooth streamaing
Poslednja stvar
što poslovno ili privatno okruženje treba je više kablova. Od kad je lansiran 275C5QHAW sa karakteristikama Bluetooth tehnologije, korisnici mogu bežično pristupati muzici i videozapisima sa kompatibilnih uređaja ali i uživati u svom sadržaju zapanjujućeg kvaliteta. Osim što omogućava prvoklasnu zabavu bez kablova, Bluetooth sistem zvučnika omogućava i bezbrižne razgovore pomoću hands-free postavke poziva.

Zadivljući kvalitet gledanja

Philipsov monitor nameće se i kao idealan uređaj za korisnike koji vole u društvu da pogledaju fotografije ili film što im omogućava AH-IPS tehnologija pružajući izuzetno širok ugao gledanja sadržaja. Uz sve navedene napredne karakteristike, ovaj monitor svojom HD rezolucijom od 1920 x 1080p obećava i maksimalan kvalitet slike što ga čini idealnim uređajem za bezbrižnu zabavu iz svakog ugla.

Novi Philipsov Brilliance monitor uskoro će biti dostupan na našem tržištu po ceni od:

275C5QHAW – 349 € (PDV uključen)

Tekničke specifikacije – Philips Brilliance 275C5QHAW monitor

Vrsta LCD monitora, veličina

AH-IPS LCD, 27 inča / 68.6 cm

Vrsta pozadinskog osvetljenja

W-LED

Optimalna rezolucija

1920 x 1080 @ 60 Hz

Ugao gledanja

178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10

Osvetljenje

250 cd/m²

Boje ekrana

16.7 m

Mogućnost povezivanja

Ulaz signala: VGA (analogni), HDMI x 2, MHL-HDMI (digitalni, HDCP)

Ulaz sinhronizacije: Odvojena sinhronizacije, Sync on Green

Audio (ulaz/izlaz): izlaz za slušalice, PC audio ulaz

Audio

Integrisani zvučnici: 7 vata x 2 Bluetooth zvučnika

Postolje

Zakretanje: -5/+20°

Održivost

Okolina i energija: EnergyStar 6.0, EPEAT Silver, RoHS

Ambalaža se može reciklirati: 100 %

Posebne tvari: ne sadrži živu ni olovo

Usklađenost i standardi

Odobrenja prema propisima: BSMI, CCC, CE oznaka, cETLus, FCC klasa B, GOST, SASO, SEMKO, TCO 6.0, TUV/ISO9241-307, WEEE

Kućište

Prednja ploča, zadnja ploča, postolje: belo

Završna obrada: sjajna

O MMD-u

MMD (Multimedia Displays) u potpunom je vlasništvu kompanije TPV, osnovane 2009. Godine ugovorom o licenci s Philipsom. Kao jedan od vodećih brendova na tržištu LCD monitora i ekrana, prisutan je širom sveta. Kombinujući snagu Philipsovog brenda s TPV-ovom stručnom proizvodnjom i dizajnom desktop monitora, komercijalnih ekrana i LCD

televizora, MMD se ponosi svojim inovativnim proizvodima i bržim i kvalitetnijim delovanjem na tržištu. MMD deluje na međunarodnom nivou sa evropskim sedištem u

Amsterdamu i lokalnom kancelarijom za istočnoevropsko tržište u Pragu. Kroz mrežu lokalnih prodajnih agenata MMD radi sa svim većim evropskim IT distributerima i preprodavcima. MMD-ov centar za dizajn i razvoj nalazi se na Tajvanu. Za više informacija o brendu MMD i proizvodima posetite internet stranicu www.mmd-p.com