Vaše omiljene fotografije na dohvat ruke- Canon Selphy CP910

SELPHY CP910 FRT LCD Up BlackBili ste s društvom na najcool rođendanu ikad i želite fotografije sa te lude zabave zalepiti na zid sobe? Vaš najmlađi član je upravo napravio svoje prve korake – stigli ste uhvatiti mobilni telefon baš na vreme i sada želite fotografiju na svom kancelarijskom stolu? Ili ste jednostavno pasionirani fotograf koji dobru fotku radije gleda na papiru nego na ekranu?

Ako ste se pronašli u nekoj od ovih situacija i planirate otići do najbližeg studija „za razvijanje“, imamo bolji predlog. Canonova linija kompaktnih foto-štampača Selphy će vam omogućiti da željenu fotografiju u ruci imate za manje od jedne minute.

Ovi mali i praktični štampači imaju jedan zadatak – kvalitetnu, jednostavnu i brzu štampu fotografija sa vašeg mobilnog telefona, fotoaparata ili računara. Fotografije koje ćete dobiti biće jednakog ili boljeg kvaliteta od onih iz fotostudija, bez da ste promolili nos iz kuće!

Canon Selphy CP910 je najnoviji predstavnik ove serije uređaja. U beloj ili crnoj boji savršeno se uklapa u svaku kancelariju, ali i dnevni boravak. Ali, lepota mu nije jedini adut. Štampa zaista vrhunski kvalitetne fotografije i to ne samo sa računara, već i direktno sa mobilnog telefona ili tableta!

Da biste odštampali svoje fotke direktno sa mobilnih telefona, ne morate se mučiti sa komplikovanim podešavanjima. Jednostavno preuzmite Canonovu mobilnu aplikaciju Easy-PhotoPrint koja će po prvom pokretanju pronaći štampač i povezati se sa njim. Nakon toga, stvari postaju dečija igra: svaki put kad želite odštampati fotografiju, u Easy-PhotoPrintu odaberite fotografiju ili više njih i dodirnite dugme za štampu – i fotografije su u vašim rukama za tren oka! Naravno, niste ograničeni na jedan mobilni telefon ili tablet, jer aplikaciju možete instalirati na koliko god uređaja želite.

Ukoliko ste napredniji fotograf i radije koristite fotoaparat umesto kamerice svog telefona, Selphy CP910 je uređaj i za vas. Na njega možete direktno spojiti bilo koji moderni digitalni fotoaparat i štampati i na taj način. A ako su vam fotografije na memorijskoj kartici ili USB memoriji, ni to nije problem, jer CP910 ima ugrađen USB priključak i čitač memorijskih kartica. Jednostavno spojite USB memoriju ili ubacite karticu, odaberite fotografije i štampajte putem ugrađenog LCD ekrana u boji veličine 2,7“ koji verno prikazuje fotografije.

Za one najnaprednije koji se ne ustručavaju latiti se Photoshop-a ili nekog drugog programa za obradu fotografija, CP910 se lako spaja na bilo koji stoni ili prenosni računar – PC ili Mac – i omogućuje jednostavan i praktičnu štampu iz svih programa.

Praktičan, lep i kompaktan Selphy CP910 teži manje od jednog kilograma i idealan je za prenošenje. Ako želite, na raspolaganju vam je i zasebna baterija (prodaje se odvojeno) koja vam omogućuje da ga ponesete na putovanje, zabavu ili dečiji rođendan i štampate fotografije na licu mesta!

Da bi bili potpuno mirni, Canonova tehnologija termalnih kertridža omogućuje vam da u svakom trenutku znate tačno koliko još fotografija možete odštampati.

O Canon Europe:

Canon Europe obuhvata regionalne poslove prodaje i marketinga za korporaciju Canon, sa predstavništvima u 116 zemalja i preko 11 000 zaposlenih u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi (EMEA).

Osnovan je 1937. sa jasnim ciljem da aparat vrhunskog kvaliteta učini dostupnim potrošačima, a Canon neumorna pasija za Power of Image (moć slike) od tada je raširila Canon tehnologiju na brojna tržišta i dovela Canon na mesto vodećeg u svetu po pitanju kako potrošačkih tako i poslovnih rešenja na polju fotografije. Njegova rešenja obuhvataju proizvode od digitalnih kompaktnih i SLR kamera, preko objektiva za profesionalno snimanje i prenosivih X-ray (rentgenski zraci) mašina do multifunkcionalnih i štampača za produkciju, a sve to upotpunjeno nizom usluga sa dodatnom vrednošću.

Canon mnogo ulaže u istraživanje i razvoj, ne bi li došao do najpotpunijih i najinovativnijih proizvoda i usluga koje bi zadovoljile kreativne potrebe potrošača. Od fotografa-amatera, do štamparskih preduzeća, Canon čini da svaki potrošač razume njihovu spostvenu strast za fotografijom.

Canon veruje da je razumevanje potreba društva i okoline sastavni deo dobre poslovne prakse.

Ovo je i deo njihove korporativne filozofije Kyosei ‘Živeti i raditi zajedno za opšte dobro’.

Opširnije infrormacije o Canon Europe, dostupne su na:

www.canon-europe.com

newsmaster