ASUS Republic of Gamers najavljuje treću rundu OC Showdown 2015 Formula Series takmičenja

Treća faza globalnog takmičenja u overklokovanju je počela, a završava se 07. decembra. Pozivamo sve entuzijaste da se priključe izazovu u overklokovanju sa vazdušnim i vodenim hlađenjem, a najuspešnije takmičare očekuju vredne nagrade.

KLJUČNI DETALJI

  • Finalna faza globalnog takmičenja u overklokovanju pomoću komercijalne opreme za vazdušno ili vodeno hlađenje
  • Nagrade: najnovije matične ploče iz Maximus Z170 serije, HyperX memorije, Thermal Grizzly termalne paste i Enermax oprema
  • Rezultati iz sve tri runde će odrediti konačnog pobednika koji će osvojiti jedinstvenu nagradu

Taipei, Taiwan (06. novembar, 2015) — ASUS Republic of Gamers (ROG) je danas najavio finalnu fazu takmičenja u overklokovanju pod nazivom ROG OC Showdown 2015 Formula Series. Pozivamo overklokere celog sveta da se priključe takmičenju, a najuspešnije očekuju vredne nagrade. ASUS ROG matične ploče i grafičke karte su, kako navodi HWBOT, najčešći izbor među overklokerima, te će se naći na glavnom stejdžu.

U saradnji sa HWBOT-om i partnerima kao što su Intel®, HyperX®, Enermax i Thermal Grizzly, treća faza OC Showdown 2015 Formula Series takmičenja počinje danas (06. novembar) i trajaće do 07. decembra 2015. godine. Pozivamo takmičare da se oprobaju u overklokovanju ASUS matičnih ploča iz Formula serije, a za hlađenje će moći da koriste samo komercijalna (fabrička) vazdušna i vodena rešenja.

Ekstremna rashladna rešenja (oprema i tehnike) nisu dozvoljena u Formula Series rundama. Svi overklokeri su dobrodošli, a takmičari svoje rezultate i komentare mogu da objavljuju na Twitter-u i Facebook-u, uz obavezan #OCShowdown hashtag. Pratite ASUS ROG na Twitter-u — @ASUS_ ROG.

Takmičite se za svetsku slavu i ekstremne nagrade

Treća, finalna runda OC Showdown 2015 Formula takmičenja je namenjena svima koji imaju overklokerske ambicije – od entuzijasta, do onih koji prave svoje prve korake u tweak-ovanju. Kako bi svi učesnici imali podjednake šanse, samo tradicionalno vazdušno ili vodeno hlađenje je dozvoljeno. Drugim rečima, za hlađenje se može koristiti samo komercijalna oprema, koju svi mogu da kupe instaliraju i koriste, bez obzira na iskustvo. Odabrani rashladni sistem mora biti montiran isključivo na mašine koje poseduju ASUS matičnu ploču.

Konačna runda je podeljena u tri faze, a od takmičara se zahteva da svoja dostignuća u overklokingu mere uz pomoć Intel Extreme Tuning Utility (XTU), Realbench i HWBOT x265 Benchmark alata . Kompletne propozicije za treću rundu „OC Showdown 2015 Formula“ takmičenja su dostupne na http://oc-esports.io/#!/round/rogocs_formula_r3/rules.

Uzbudljive nagrade za pobednike, uključujući i jedinstvenu nagradu za konačnog šampiona

Najbolji takmičari mogu da osvoje najnovije Maximus VIII Hero, Impact i Ranger gejmerske matične ploče, HyperX Predator DDR4 memoriju, Enermax-ov Liqmax II 240 CPU cooler i HyperX Savage SSD. Za vreme takmičenja ćemo, putem žreba, dodeljivati i druge nasumične nagrade, kao što su majice, USB FLASH memorije, podloge za miša, termalne paste i ventilatori. Kompletna lista nagrada se nalazi ovde: http://oc-esports.io/#!/round/rogocs_formula_r3/prizes.

Poslednjeg dana ROG OC Showdown 2015 Formula Series takmičenja ćemo oceniti takmičare i uporediti rezultate kako bismo odredili konačnog pobednika – krunisanog šampiona koji će odneti i jedinstvenu nagradu za svoje umeće u overklokingu.

Treća i finalna runda ROG OC Showdown 2015 Extreme Series će biti održana početkom 2016. godine.

###

O kompaniji ASUS

ASUS je jedan od tri najveća svetska proizvođača laptopova namenjenih najširem krugu korisnika i tvorac najprodavanijih i najviše nagrađivanih matičnih ploča. Kao vodeća kompanija u novoj, digitalnoj eri, ASUS projektuje i izrađuje proizvode koji savršeno zadovoljavaju potrebe savremenog digitalnog doma, ali i moderne kancelarije, uz širok portfolio proizvoda koji uključuje notebook računare, netbookove, tablet uređaje, matične ploče, grafičke karte, medija plejere, monitore, desktop računare, servere, mobilne telefone, nosive i mrežne uređaje. Vođen inovacijama i posvećen kvalitetu, ASUS je u 2014. godini osvojio 4.326 nagrada i smatraju ga zaslužnim za revoluciju PC industrije sa Eee PC™ linijom proizvoda. Sa više od 16.000 zaposlenih širom sveta i vrhunskim razvojnim timom koji broji 5.200 inženjera, kompanija je u 2014. godini ostvarila prihod od oko 14,5 milijardi dolara.