Novo Kaspersky Lab rešenje za zaštitu pripremiće kompanije za buduće pretnje

Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows i Kaspersky Security Center predstavljaju kombinaciju iskustva u borbi protiv zlonamernog softvera i velikog broja funkcionalnosti koje štite od novih pretnji i unapređuju produktivnost IT odeljenja

BEOGRAD, 12. oktobar 2011.

Kompanija Kaspersky Lab predstavlja nova softverska rešenja Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows i Kaspersky Security Center. Programi za zaštitu računara i sveobuhvatno upravljanje zaštitom, napravljeni su tako da kompanijama omoguće da preduprede pretnje pomoću inteligentnih rešenja koja su razvili vodeći Kaspersky Lab stručnjaci za zaštitu. 

„Naše novo izdanje predstavlja sveobuhvatnu platformu za zaštitu koja se sastoji od čvrsto integrisanih bezbednosnih modula. Spojili smo zaštitu u realnom vremenu baziranu na računarskom oblaku sa inteligentnom proaktivnom zaštitom računara, a napravili smo i zaštitni centar koji će kompanijama svih veličina omogućiti da se zaštite od novih IT pretnji, uključujući ciljane napade, i da na taj način povećaju svoju produktivnost“, rekao je Petr Merkulov, direktor za proizvode u kompaniji Kaspersky Lab.

Dubinska zaštita od zlonamernog softvera, zasnovana na dugogodišnem iskusustvu i globalnom prisustvu kompanije Kaspersky Lab, proširena je brojnim bezbednosnim IT funkcijama među kojima su kontrola aplikacija, filtriranje veb sadržaja, i kontrola uređaja. Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows integrisan je sa sistemom izveštavanja koji u realnom vremenu šalje informacije o novim i nepoznatim pretnjama, i ažurira spiskove pouzdanih aplikacija.

Efikasnost rešenja Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows dokazana je i na prvom nezavisnom testu koji je sproveo nemački istraživački centar AV-Test.org. Testirano je sedam rešenja za zaštitu kompanija, a Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows je osvojio najviše poena. Konkretno, rešenje kompanije Kaspersky Lab uspešno je detektovali 100 odsto uzoraka zlonamernog softvera, blokiralo je sve zero-day zlonamerne napade, i ostvarilo najbolji rezultat u detekciji i uklanjaju aktivnih pretnji na inficiranom računaru. Detaljni rezultati rešenja Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows na nezavisnom testiranju mogu se naći na adresi AV-Test.org.

Za upravljanje softverom Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows koristi se Kaspersky Security Center, naslednjik rešenja Kaspersky Administration Kit. Novo rešenje za upravljanje donosi niz novih funkcionalnosti za sveobuhvatnu kontrolu, podržava fizička i virtuelna okruženja, a može se prilagoditi potrebama preduzeća svih veličina.

Cena i dostupnost

 

Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows i Kaspersky Security Center deo su paketa Kaspersky Open Space Security, korporativne platforme za IT zaštitu. Molimo vas da kontaktirate lokalnog Kaspersky Lab predstavnika da biste dobili informacije representative to check the products’ availability and prices.

 DOWNLOAD TRAYAL VERSION (PREUZMI PROBNU VERZIJU)

O kompaniji Kaspersky Lab

Kaspersky Lab je najveća svetska privatna kompanija za internet bezbednost, a pruža sveobuhvatnu zaštitu od svih oblika IT pretnji kao što su virusi, špijunski programi, hakerski napadi i neželjene poruke. Kaspersky Lab proizvodi obezbeđuju temeljnu zaštitu za više od 300 miliona sistema širom planete, uključujući kućne i mobilne korisnike, mala i srednja preduzeća, kao i velike korporacije. Pored toga, Kaspersky tehnologija se nalazi u proizvodima i uslugama više od 100 vodećih proizvođača IT sistema, mrežne i komunikacione opreme, i softvera.