NIN dobio ajped (iPad) aplikaciju, prvu na ćirilici kod nas

NIN, lider na tržištu društveno-političkih magazina u Srbiji, najstariji i najuticajniji nedeljnik u regionu osnovan davne 1935. godine, napravio je još jedan značajan korak ka digitalizaciji svog sadržaja. Sledeći društvene fenomene, u želji da odgovori potrebama i zahtevima čitalačke publike, NIN je  predstavio svoju aplikaciju za uređaj ajped. To je prvi domaći štampani magazin koji ima svoju aplikaciju na najpopularnijoj platformi na svetu i to na ćirilici.

 

Kao nedeljnik koji je oduvek pratio društvena zbivanja, imajući u vidu značaj društvenih mreža i njihov uticaj na kreiranje javnog mnjenja, ovaj magazin je već neko vreme aktivan na Fejsbuku i Tviteru, a ajped aplikacija je nastavak razvoja koji prati trendove savremenog društva.

Preuzimanjem besplatne ajped aplikacije za NIN, čitaoci će brzo i sigurno doći do najaktuelnijih tekstova. Sama aplikacija nudi brojne mogućnosti, među kojima izdvajamo:

– dostupnost najnovijih sadržaja u celosti ili izabranih besplatnih članaka pre izlaska broja;

– pristup celokupnoj arhivi svih internet-izdanja koja su objavljena do danas;

– deljenje sadržaja na društvenim mrežama, itd.

Aplikacija korisniku pruža mogućnost da se pretplati na NIN, čime mu postaje dostupan kompletan sadržaj nedeljnika. Dostupna su tri modela pretplate:

– jedan mesec po ceni od 700 RSD iz Srbije ili 8 USD za čitaoce iz inostranstva

– tri meseca po ceni od 1.750 RSD iz Srbije ili 20 USD za čitaoce iz inostranstva

– šest meseci po ceni od 2.100 RSD iz Srbije ili 30 USD za čitaoce iz inostranstva ili

– dvanaest meseci po ceni od 3.500 RSD iz Srbije ili 50 USD za čitaoce iz inostranstva.

Preuzmite ajped aplikaciju za NIN i lako i sigurno ćete doći do najaktuelnijih tekstova najboljeg društveno-političkog magazina u Srbiji. I dalje ćete čitati vaš omiljeni nedeljnik, a ukoliko vam bude nedostajao onaj osećaj papira pod prstima, setite se prednosti: uvek vam je dostupan, lako ga listate preko ekrana, a imate i mogućnost povećavanja teksta, što je možda najznačajnija među prednostima koje ova opcija nudi čitaocima.

newsmaster