Konkurs za video umetnike

Beograd, 17. decembar 2012 – Povodom desetog rođendana, kompanija SBB raspisuje konkurs za mlade filmske umetnike. U želji da  podrži kreativne stvaraoce i promoviše njihove radove,  SBB poziva umetnike da pošalju svoje snimljene filmove (seriju, dokumentarac, spot, video instalaciju) i prijave se za konkurs na kojem mogu osvojiti novčanu nagradu od 5000 evra. Mogućnost prijave imaju svi neafirmisani umetnici, studenti, kao i oni koji se video stvaralaštvom bave iz hobija.

Zainteresovani treba da pošalju svoje gotove radove do 31. decembra 2012. godine na email [email protected] ili na adresu Bulevar Zorana Đinđića 8a, Novi Beograd, sa naznakom „Konkurs za video umetnike“. Prijava treba da sadrži ime i prezime, adresu, kontakt telefon i e-mail.

Konkurs je na slobodnu temu bez vremenskog ograničenja radova.

SBB-ov žiri izabraće pobednički video čiji će autor dobiti novčanu nagradu u visini od 5000 evra za kreiranja narednog video projekta. Takođe, najinteresantniji filmovi emitovaće se besplatno putem SBB Video klub servisa.

Više informacija možete pronaći na www.sbb.rs.
Kompanija SBB – Srpske kablovske mreže najveći je operator digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasnog interneta u Srbiji, a od skoro i operator fiksne telefonije. Najznačajniji je operator satelitske televizije u regionu, prisutan u šest zemalja sa svojom Total TV platformom. SBB je nastao integrisanjem kablovskih distributera širom Srbije tokom 2002. i 2003. godine, a danas zapošljava više od 900 ljudi. U saradnji sa kompanijama Telemach u Sloveniji i Bosni i Hercegovini, sa kojima ima iste većinske vlasnike i predsednika uprave, čini jedinstven telekomunikacioni sistem na teritoriji nekadašnje države.