Prvi rođendan Sony Centra

Sony Centar u tržnom centru Ušće proslavio je danas prvu godinu uspešnog poslovanja u Srbiji. Kao najposećeniji u regionu jugoistočne Evrope, Sony Centar u Beogradu pravo je mesto za sve ljubitelje moderne tehnologije koji su povodom rođendana imali priliku da se upoznaju sa novitetima iz Sony-jeve ponude.

 

„Nakon samo godinu dana poslovanja u Beogradu, Sony Centar postao je najposećeniji u regionu, zahvaljujući inovativnim Sony proizvodima, ali i ljubaznim i stručnim prodavcima, koji pomažu kupcima pri izboru i odgovaraju na sva njihova pitanja. Budući da Sony Centar ima ekskluzivno pravo da prvi predstavi uređaje na našem tržištu, ovo je idealna destinacija za sve one koji žele da saznaju šta je najnovije iz Sony ponude“, istakao je Nebojša Popovski, menadžer prodaje u Srbiji.

Na rođendanskom slavlju predstavljeni su i novi Sony proizvodi: Action Cam i Personal 3D Viewer.

Sony Action Cam je ultra kompaktna video kamera sa Full HD podrškom, namenjena ekstremnim sportovima i snimanju iz ugla aktera. Težine svega 90g sa baterijom, ova kamera pruža mogućnost snimanja u bilo kojim uslovima, bilo da planinarite, vozite bicikl, ronite, surfujete ili skačete padobranom.

 

Personal 3D Viewer, sada još lakši i udobniji, omogućava pregled 2D i 3D sadržaja uz HD podršku i pun 5.1 surround zvuk. Savršen je za gledanje filmova i igranje igrica, a dvostruki OLED ekrani pružaju kristalno jasnu sliku

Sony Centar će povodom prvog rođendana obradovati sve kupce sjajnim popustima i poklonima u toku predstojećeg vikenda.

Detaljnije informacije možete potražiti na www.sony.rs.

newsmaster