Sony – Personal 3D Viewer

Potpuno novo filmsko i igračko iskustvo – Personal 3D Viewer

 

Jasniji ekran, poboljšan zvuk i savršena udobnost uz novi HMZ-T2

  • Gledajte 2D i 3D filmove i igrajte igrice u visokoj definciji slike (HD)
  • Uživajte u komfornom gledanju na OLED ekranima
  • Osetite atmosferu pravog 5.1 surround zvuka

Potpuno se prepustite gledanju filmova i igranju igrica

Sony-jev novi Personal 3D Viewer, sada još lakši i udobniji, omogućava pregled 2D i 3D sadržaja uz HD podršku i pun 5.1 surround zvuk. Savršen je za gledanje filmova i igranje igrica, a dvostruki OLED (Organic Light-Emitting Diode) ekrani pružaju kristalno jasnu sliku za veći užitak i neponovljivo iskustvo.

 

Jasan 3D filmski prikaz

 

Personal 3D Viewer odlikuju OLED ekrani za svako oko koji, pored brzog odziva, prikazuju duboke tonove, jarke boje i pružaju oštar kontrast bez zamućenja. Uz široki ugao gledanja od 45° i bogate HD vizuelne efekte, imaćete pravi bioskopski doživljaj širokog formata.

HMZ-T2 takođe poseduje set podesivih blokatora svetla omogućavajući veću privatnost i potpuni audiovizuelni doživljaj. Ovi fleksibilni blokatori se po želji mogu udaljiti ili pričvrstiti na Personal 3D Viewer, a da pri tom ne utiču na komfor i dizajn uređaja.

 

Savršenstvo za gejmere i filmofile

 

Personal 3D Viewer je namenjen podjednako ljubiteljima filmova i igrica. Režim 24p True Cinema omogućava gledanje filmova baš onako kako su ih režiseri pripremili za prikazivanje na velikom platnu – brzinom od 24 kadra u sekundi. U slučaju da ste strastveni gejmer, izaberite Clear režim za gladak prelazak iz akcije u akciju. Koji god režim izabrali, Auto Colour Temperature podešavanje će postepeno smanjivati intenzitet tona slike od plavih do crvenih nijansi omogućavajući duže i udobnije gledanja filmova ili igranje igrica.

 

Prepustite se 5.1 surround zvuku

 

Sa mogućnošću izbora režima zvuka, Personal 3D Viewer odlikuje Virtualphones™ tehnologija koja kreira zvučno polje od 360° kao i istinski 5.1-kanalni surround zvuk, a tehnologija Harmonic Equalizer ispravlja gubitke u digitalnim zvučnim talasima nastale komprimovanjem i pruža puniji zvuk.

 

Lakši i jednostavniji za podešavanje

 

Težine svega 330 grama, Personal 3D Viewer je 20 odsto lakši od prethodnih modela i korisnicima pruža znatno veći komfor pri korišćenju. Uređaj poseduje podesive trake za sigurno i nežno pričvršćivanje za glavu, kao i mogućnost podešavanja sočiva za opušten i jasan prikaz 3D sadržaja. Takođe, uz Personal 3D Viewer možete da koristite i svoje omiljene wireless ili slušalice sa žicom kako biste u potpunosti uživali u savršeno čistom zvuku.

 

„Sve što je u vezi sa HMZ-T2 Personal 3D Viewer-om dizajnirano je za komforno i potpuno uživanje kada gledate film ili igrate igricu. Toliko ste obuzeti akcijom da zaboravljate da uopšte imate uređaj na glavi“, istakao je Naoto Yoshioka, Home Audio Video Senior Product Manager u Sony Evropa.

 

Detaljnije informacije možete potražiti na www.sony.rs.

 

 

O kompaniji Sony:

Sony je vodeći svetski inovator koji korisnicima i profesionalcima nudi audio, video, komunikacione i IT proizvode. Sony je poznat po svojim audio-vizuelnim proizvodima, kao što su BRAVIA™ LCD televizor visoke rezolucije, Cyber-shot™ digitalni fotoaparat, Handycam® kamera, „α“ (Alfa) SLR digitalni fotoaparat i Walkman® MP3 plejer, kao i po svojim VAIO™ računarima kao i 3D opremi za profesionalne prenose visoke rezolucije. Poslujući u oblasti elektronike, muzike, fotografije, igara i online sadržaja, Sony je jedan od vodećih svetskih brendova za digitalnu zabavu.

 

Zahvaljujući dugoročnim partnerstvima u svetu fudbala kao zvanični sponzor UEFA Champions League, Zvanični FIFA Partner i globalni sponzor FIFA World Cupa™, Sony inspiriše osećaj uzbuđenja među miliona ljubitelja fudbala širom sveta.

 

Za više informacija o kompaniji Sony, posetite www.sony.rs.

newsmaster