Novi AOC monitor s 4K rezolucijom uklapa se u svaki prostor

Aoc Logo

Beograd, 17. novembar, 2015 – AOC, jedan od najboljih globalnih brendova na tržištu monitora lansira novi monitor sa 4K rezolucijom koji je dizajniran za svako okruženje. Radi se o 23.6 inčnom AOC monitoru oznake U2477PWQ koji uz HD rezoluciju od 3840 x 2160 piksela štedi prostor svakom korisniku. Njegov PLS panel donosi najbolju ujednačenost boja bez obzira na ugao gledanja i iskorišćava 100 postotnu sRGB lestvicu boja. Ultra brzi HDMI 2.0 osigurava propusnost do 18 Gb/s pružajući besprekornu projekciju 4K video isečaka pri spajanju s 4K Blu-ray tehnologijom, 4K kamerom ili 4 priključcima za igranje igara. Monitor dolazi u bezvremenskom dizajnu sa jedinstvenom teksturom i transparentom bazom pri čemu će bez sumnje pleniti poglede mnogobrojnih poslovnih i privatnih korisnika.

 

Univerzalan i moćan: novi  AOC U2477PWQ
4K monitor sa 23.6″ PLS panelom

Impresivna 4K rezolucija u idealnoj veličini

Većina korisnika je navikla na monitore s velikom gustoćom piksela, kao na njihovim pametnim telefonima, stoga ne žele da se odreknu takvog kvaliteta slike na njihovim monitorima. Međutim, većina 4K monitora ima veliku rezoluciju od 3840 x 2160 piksela upakovanim u velike dimenzije monitora koji se često ne uklapaju u manje prostore. Novi AOC U2477PWQ nudi univerzalno rešenje za sve. Svojom veličinom ekrana od 23.6 inča, monitor je idealan izbor za korisnike koji traže 4K mogućnosti, ali nemaju veliku kancelariju ili sto. Sa novim Windows 10 operativnim sistemom, detektovanje i postavljanje 4K rezolucije postalo je daleko više intuitivno pri čemu se omogućava jednostavnija upotreba 4K kod monitora svih veličina i formata. Kombinacija 4K rezolucije s ovom veličinom ekrana zahteva izuzetno veliku gustoću piksela, što čini slike oštrim uz kristalno bistru reprodukciju slika i 4K video isečke. Tako korisnici ne moraju više pomerati slike kako bi istovremeno uživali u slici i u njenim najsitnijim detaljima.

Profesionalna snaga panela

PLS panel omogućava kako vernu tako i veoma preciznu reprodukciju boja. Dolazi i sa širokim uglovima gledanja od 178°/178° pri čemu se ostvaruje ekstremno dobra ujednačenost boja u bilo kojem uglu gledanja. Jedinstveno iskustvo gledanja zaokružuje 8-bitna podrška boje i sRGB raspon boja što čini ovaj monitor idealnim za profesionalne korisnike kao što su grafički dizajneri, fotografi i kreatori filmova koji daju prednost manjim monitorima. Dobre strane novog AOC monitora prepoznaće i ambiciozni kućni korisnici koji traže pravo rešenje za uređivanje vlastith slika i video isečaka. Ukoliko to zahteva duge sate uređivanja, monitor ima Flicker FREE tehnologju koja smanjuje neprimetno titranje slike pri čemu sprečava zamor očiju.

Potpuno opremljen, bezvremenski dizajn
Elegantni dizajn monitora čini ovaj monitor idealnim dodatkom u svakom enterijeru. Svojom posebnom teksturom i transparentnim stalkom, monitor je oličenje bezvremenskog dizajna uz čiste minimalističke linije. Dodatna pogodnost su različite ergonomske postavke koje omogućavaju prilagođavanje visine, zakretanje za 90° ili okretanje za 360° kako bi korisnici pronašli idealnu poziciju za ispravno držanje. Monitor je takođe opremljen sa naprednim priključcima. Osim ultra brzog HDMI 2.0 ulaza koji značajno povećava propusnost sve do 18 Gb/s, monitor dolazi i sa 60 fps 4K reprodukcijom video isečaka, MHL 3.0 i DisplayPort 1.2. Korisnici pametnih telefona ili tableta posebno će ceniti pogodnosti MHL tehnologije jer omogućava prikazivanje sadržaja sa pametnih telefona ili tableta uz istovremeno punjenje baterije.

Kao i za sve svoje monitore, AOC nudi 3 godine garancije, a novi model dostupan je od novembra ove godine kod distributera AOC monitora po ceni od:

U2477PWQ  – 399 Eur

 

O AOC-u:

AOC je jedan od najboljih globalnih brendova na tržištu monitora.Visok kvalitet, prvorazredna usluga, atraktivan dizajn, kao i ekološki i inovativni proizvodi po konkurentnim cenama razlozi su zašto sve više i više potrošača, distribucijskih partnera i čelnika komanija ima poverenje u AOC. AOC monitori se prilagođavaju svakom korisniku, bilo da se radi o poslovnom ili privatnom sadržaju. Za više informacija o kompaniji AOC i njenim proizvodima posetite internet stranicu  www.aoc-europe.com

Izvor: Vidimedia

newsmaster