Novi zakrivljeni Philips LCD monitor sa ekstra širokim rasponom boja za prožimajuće iskustvo gledanja

Mmd Logo2

 

  • Novi Philips monitor s najširim rasponom boja do sada – 130% sRGB, 104% NTSC
  • Elegantni 1800R zakrivljeni monitor s Adaptivne Synce tehnologijom
  • Jednostavne mogućnosti povezivanja i izvanredan zvuk

Beograd, 28. februr 2017. – MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner Philips Monitors-a predstavlja novi 27-inčni zakrivljeni monitor idealan za one korisnike koji traže monitor idealne veličine za svoj dom, a koji se može pohvaliti odličnim vizualima i zakrivljenom dijagonalom za još bolje iskustvo gledanja. Kako bi vizuali bili što prirodniji a reprodukcija boja što preciznija, najnoviji dodatak zakrivljenoj liniji Philips monitora ima i široki raspon boja zbog Ultra Wide-Color tehnologije.

278E8QJAB_QSB_QDSB_QBAB_ftl_rflx small

Mali radijus, a potpuno uranjanje u sadržaj na ekranu

Uz izuzetno mali radijus zakrivljenosti od samo 1800 mm, novi 278E8QJAB monitor omogućaa potpuno uranjanje u sadržaj na ekranu jer povečava percepciju dubine i smanjuje izobličenje slike. Uz Adaptive Sync tehnologiju, monitor omogućaa super glatko iskustvo gledanja bez zastajkivanja, preskakanja ili zamućenja slike (motion blur).

“Najnoviji 27-inčni dodatak našoj liniji zakrivljenih monitora odvodi zakrivljene monitore u prvi plan. Ovo je samo početak jer ćemo ove godine na tržištu predstaviti opsežnu seriju zakrivljenih monitora. To predstavlja predanost MMD-a razvoju inovativne tehnologije koja će omogućiti korisnicima još prijatniji rad na računaru.“, rekao je Artem Khomenko, Product Manager za Philips monitors Europe u MMD-u.

Prošireni raspon boja

Uz naprednu Full HD rezoluciju i najnoviju Ultra Wide-Color tehnologiju, novi Philips monitor donosi jedan od najširih raspona boja na tržištu. Ultra Wide-Color tehnologija podržava širi raspon boja od 130% sRGB i 104% NTSC u odnosu na uobičajenih 99% sRGB i 72% NTSC. Za razliku od prilagođnja ravnoteže boja kroz menjanje postavki softvera, ova tehnologija deluje kroz stvarnu hemiju u panelu što omogućava da boje na ekranu budu što sličnije prirodnim i stvarnim bojama.

Ova karkteristika je korisna za različite zadatke jer precizna reprodukcija Ultra Wide-Color tehnologije omogućaa npr. pri online kupovini, da se vide što vernije boje proizvoda koji korisnik želi da kupi, bio to auto, nova kuhinja ili odeća. Kod video sadržaja, Ultra Wide-Color tehnologija omogućaa da ono što je snimljeno prikazuje što prirodnije boje, što sasvim sigurno olakšava posao onima koji se bave montažom videa ili fotografima koji se tako mogu osloniti na tačnu reprodukciju boja.

Uz dodatak ovoj naprednoj karakteristici prikazivanja boja i tankim zakrivljenim linijama, monitor ima i VA LED tehnologiju, naprednu Advance Multi-Domain Vertical alignment tehnologiju koja omogućaa bolji prikaz i širi ugao gledanja uz veći kontrast za još živopisije i svetlije slike.

Karakteristike dizajnirane za sve korisnike

Novi 27-inčni monitor može se pohvaliti sa funkcijama koje su dizajnirane kako bi iskustvo gledanja bio pravi užitak za sve korisnike. Flicker-Free tehnologija automatski reguliše osetljenje za još prijatniju sliku, dok Philips SmartImage Lite tehnologija prilagođava postavke monitora kako bi odgovarale različitom sadržaju koji je prikazan na ekranu, poboljšavajući kontrast, zasićenje boja i oštrinu slike i videa i to sve u real time-u pritiskom dugmeta na monitoru. Monitor je opremljen DisplayPort ulazom za najbrži prenos podataka, kao i HDMI ulazom. Monitor ima integrisan i par kvalitetnih stereo zvučnika kako bi dopunio lepe vizuale savršenim zvukom.

Novi Philips-ov monitor će biti dostupan u martu ove godine po maloprodajnoj ceni od:

Philips 278E8QJAB – 34,369.00 din. (bez PDV-a)

Tehničke karakteristike:

Karakteristike Philips 278E8QJAB
Vrsta LCD monitora   VA LCD
Tehnologija pozadinskog osvetljenja W-LED
Veličina ploče 27 inča / 68.6 cm
Format monitor 16:9
Optimalna rezolucija 1920 x 1080 @ 60Hz
Ugao gledanja 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Osvetljenje 250 cd/m²
Boje monitora 1.7 milijardi
Raspon boja NTSC 104% (baziran na CIE 1976)
sRGB 130% (baziran na CIE 1931)
Poboljšanje slike SmartImage Lite
Praktične karakteristike ·         Ugrađeni zvučnici: 3 W x 2

·         Kensington brava

·         Plug & Play kompatibilnost: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Mogućnosti povezivanja ·         Signalni ulaz: VGA (Analog ), DisplayPort, HDMI (digital, HDCP)

·         Ulaz sinhronizacije: Separate Sync, Sync on Green

·         Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

Postolje ·         Nagib: -5/20 stepeni
Održivost ·         Okolina i energija: RoHS, ne sadrži živu i olovo

·         Ambalaža se može reciklirati: 100 %

Propisi i odobrenja CE Mark, FCC Class B, CUEAC, TUV/ISO9241-307, VCCI, RCM, BSMI,
cETLus, CEL, WEEE, CECP, TUV Ergo, TUV/GS
Kućište ·         Boja: Crna

·         Završni sloj: Sjajno


O MMD-u

MMD u potpunom je vlasništu kompanije TPV, osnovane 2009. godine ugovorom o licenci sa Philipsom. Kao jedan od vodećih brendova na tržištu LCD monitora i ekrana, prisutan je širom sveta. Kombinujući snagu Philips-ovog brenda s TPV-ovom stručnom proizvodnjom i dizajnom desktop monitora, MMD se ponosi svojim inovativnim proizvodima na tržištu. MMD deluje na međunarodnom nivou sa evropskim sedištem u Amsterdamu i lokalnom kancelarijom za istočnoeropsko tržište u Pragu. Kroz mrežu lokalnih prodajnih agenata MMD radi sa svim većim eropskim IT distributerima i preprodavcima. MMD-ov centar za dizajn i razvoj nalazi se na Tajvanu. Za više informacija o brendu MMD i proizvodima posetite internet stranicu www.mmd-p.com

Izvor: Vidamedia doo

newsmaster