Zlatna podrška za IT

It Konekt

Kompanija Mozzart predstaviće se na sajmu zapošljavanja ITkonekt konferencije, najvećem događaju ove vrste u Srbiji. Poznati IT stručnjaci iz celog sveta 20. i 21. maja u hotelu Crowne Plaza govoriće o PHP-u, Laravelu, Javi, kao i drugim aktuelnim programskim jezicima i tehnologijama u IT-ju danas. 

Lider u oblasti igara na sreću u regionu Jugoistočne Evrope, kompanija Mozzart, zlatni je partner ITkonekt sajma. Članovi HR tima upoznaće posetioce sa vrednostima kompanije, načinom poslovanja, razvojem stručnog kadra, ali govoriti i o budućem razvoju u sferi IT-ja na svom štandu.

„Najveći kapital kompanije Mozzart jesu visokoobrazovani kadrovi sposobni za donošenje pravovremenih i kvalitetnih odluka, što je glavni preduslov za uspešno poslovanje. Godinama unazad kompanija zapošljava talente, pre svega u IT sektoru, pružajući mogućnost diplomcima da steknu praktično iskustvo i započnu karijeru u svojoj zemlji. Prisutni smo na svim većim konferencijama, domaćim i inostranim, ohrabrujemo mlade i iskusne stručnjake da pokažu svoje znanje u jednoj od najbrže rastućih kompanija u regionu”, istakla je direktorka HR sektora kompanije Mozzart Marija Božović.

Praćenjem potreba i brigom o napretku pojedinaca, kompanija pomaže unapređenju veština i znanja zaposlenih, kroz individualne i grupne aktivnosti.ITkonekt će, osim kompanija, okupiti i IT organizacije, IT edukativne ustanove i gejming scenu. Konferencija je namenjena iskusnim programerima, ali i svima onima koji planiraju da osnuju svoj startup.

Mozzart je osnovan 2001. godine sa sedištem u Srbiji kao kompanija čija je osnovna delatnost organizacija sportskog klađenja, izrada kvota i proizvodnja pratećeg softvera za podršku.

Izvor: Kompanija Mozzart

newsmaster