Philips monitori na ISE 2018 sajmu: MMD predstavlja najnovije profesionalne Philips monitore

Mmd Logo2

Najnovija serija Philips monitora s impresivnim značajkama i istančanim jednostavnim dizajnom za veću udobnost i povećanje produktivnosti

Beograd, 5. februar 2018. – MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner Philips monitorsa na ovogodišnjem ISE sajmu (Integrated Systems Europe), najvećem sajmu AV integracije na svijetu koji se održava od 6. do 9. februara u Amsterdamu, predstavlja svoju najnoviju lijinu monitora posvećenu sjajnim bojama, vrhunskim rezolucijama i najnovijoj tehnologiji. Posetioci ISE 2018 sajma na Philipsovom štandu 10-K170 moći će da pronađu najnovije inovacije monitora koje olakšavaju život korisnicima i čine ih produktivnijim.

MMD će na ISE 2018 sajmu u Amsterdamu predstaviti:

Široki raspon sjajnih boja za živopisne slike: predvođen kristalno čistim QHD IPS monitorom za pune bolje i široke uglove gledanja, 328P6AUBREB model omogućuje korisnicima da vide veliku sliku a da im promakne bilo koji detalj. Ovaj model je idealan za poslovne korisnike jer ima jedan priključak za spajanje perifernih uređaja kako bi pojednostavio izgled radnog prostora i povećao produktivnost, kao i USB 3.1. tip C kabl za ultra brzo prenošenje podataka. Ovaj model ima i SmartErgoBase postolje koje pruža ergonomske postavke koje pomažu korisniku u očuvanju držanja, kao LowBlue opciju koja održava oči svežim i zdravim nakon dugog vremena provedenog ispred ekrana.

241B7QUPEB_USB_docking

Jednostana mogućnost povezivanja i kristalno jasne IPS slike: 241B7QUPBEB model takođe je idealan izbor za kancelarije. Ovaj monitor Philipsove B-linije s USB-C priključkom omogućava korisnicima jednostavno povezivanje prenosnih računara putem samo jednog kabla kao ultra brz prenos podataka i video sadržaja na Full HD IPS monitoru. Izuzetno tanki okvir monitora maksimizuje područje gledanja i idealan je za postavke više monitora jedno do drugog. Njegovo SmartErgoBase postolje omogućuje korisnicima ergonomske postavke, EasyRead opcija pruža doživljaj čitanja kao na papiru, a LowBlue opcija i Flicker-Free tehnologija osiguravaju povećanu produktivnost istovremeno štiteći oči korisnika.

241B7QPJKEB_s_pop_up_web_kamerom

Idealan i svestran monitor: široki raspon karakteristika čini 243V7QJABF monitor idealnim za više vrsta korisnika, posebno onih u obrazovnom sektoru. Sa tri strane skoro bez okvira i IPS 16:9 Full HD monitoru, ovaj monitor donosi oštre i živopisne slike od ivice do ivice, dok karakteristike poput SmartContrast (za bogate tamne detalje) i SmartImage (za jednostavno optimiziranje postavki slike) pružaju ovom modelu zapanjujući izgled. Flicker-Free tehnologija, LowBlue i EasyRead opcije pomažu u očuvanju zdravlja očiju. Uz ove inovativne karakteristike, monitor se može prilagoditi svakom prostoru zbog svog kompaktnog i tankog dizajna, ugrađenim zvučnicima i VESA stalkom.

Oštri vizuali i održivi eko dizajn: još jedan monitor idealno opremljen za obrazovni sektor je 241B7QPJKEB model koji kombinuje efiksasnost, estetiku i ekološki prihvatljivu tehnologiju. Njegov Philips PowerSensor ekran smanjuje potrošnju energije i koristi 85 posto reciklirane plastike i kućište bez PVC-a kako bi postignuo maksimalnu efikasnost uz minimalan štetan uticaj na okolinu. Ugrađeni stereo zvučnici pružaju jednako uranjajući zvuk kao i sama slika, dok integrisana Web kamera omogućuje maksimalnu privatnost jer se može izvući kada je potrebna i sakriti kada više nije u upotrebi. Uz IPS tehnologiju za pune boje i široke uglove gledanja, ultra tanki okvir i SmartImage postavke za jednostavno podešavanje postavki slike, ovaj monitor izgleda besprekorno. Opremljen LowBlue opcijom, Flicker-Free tehnologijom i SmartErgoBase postolje, ovaj model osim što povećanja produktivnosti jednako pruža i maksimalnu udobnost prilikom korišćenja.

273V7QDAB

Napredni dizajn i impresivni panoramski vizuali: model koji će sigurno oduzeti dah svim posetiocima je 349X7FJEW model čiji zakrivljeni UltraWide 21:9 format, stopa osvežavanja od 100 Hz i AMD FreeSync tehnologija zajedno čine ovaj model idealnim izborom za sve profesionalne korisnike koji traže besprekornu grafiku. Uz izvanredan 34-inčni monitor i kristalno čiste 3440 x 1440 slike uranjajuće iskustvo gledanja je zagarantovano. Tanki okvir pruža ovom monitoru besprekoran izgled i jednostavan multitasking koji je uobičajen u današnjim poslovima. Ovaj model omogućuje korisnicima da umesto upotrebe dva ekrana istovremeno za obavljanje zadataka, uživaju u prikazu sadržaja iz dva izvora na jednom ekranu. To omogućuje Philips MultiView opcija. Jednostavne mogućnosti povezivanja za maksimalan užitak rada na računaru omogućuju HDMI priključak za brzo digitalno povezivanje i DisplayPort priključak za maksimalan vizualni efekat, dok USB 3.0 s druge strane omogućuje brz prenos podataka i punjenje mobilnog telefona. Monitor ima opciju podešavanja visine za veću udobnost što ga uz sve ostale opcije čini pravim užitkom za korišćenje.

 

Više informacija o Philips monitorima možete pronaći na sledećem linku:
https://www.philips.hr/c-m-pc/monitori

O MMD-u
MMD u potpunom je vlasništvu kompanije TPV, osnovane 2009. godine ugovorom o licenci s Philipsom. Kao jedan od vodećih brendova na tržištu LCD monitora i ekrana, prisutan je širom sveta. Kombinujući snagu Philipsovog brenda s TPV-ovom stručnom proizvodnjom i dizajnom desktop monitora, MMD se ponosi svojim inovativnim proizvodima na tržištu. MMD deluje na međunarodnom nivou sa evropskim sedištem u Amsterdamu i lokalnom kancelarijom za istočnoevropsko tržište u Pragu. Kroz mrežu lokalnih prodajnih agenata MMD radi sa svim većim evropskim IT distributerima i preprodavačima. MMD-ov centar za dizajn i razvoj nalazi se na Tajvanu.

Za više informacija o brendu MMD i proizvodima posetite internet stranicu www.mmd-p.com
Izvor: Vidamedia doo

newsmaster