Gamescom 2018. – AOC predstavlja svoje inovativne gejming monitore na ovogodišnjem Gamescom sajmu u Kelnu

Beograd, 10. jul 2018. – Specijalista za monitore AOC će i na ovogodišnjem Gamescom sajmu predstaviti široki raspon gejming monitora na svom štandu A046 B047 u dvorani 02.2. Među AOC-ovim gejming inovacijama svi posetioci moći će da pronađu od modela sa stopom osvežavanja od 144 Hz i 1 ms vremena odziva pa sve do vrhunskih premium AGON gejming monitora brzine osvežavanja do 240 Hz.

AOC AGON monitori na ovogodišnjem gamescom sajmu

Prošlogodišnji Gamescom sajam privukao je rekordnih 355 hiljada posetioca iz celog sveta uz 919 kompanija iz 54 zemalja koji su predstavljali inovacije iz sveta gejminga.

Ove godine Gamescom će se održati od 21. do 25. avgusta u izložbenom centru u Kelnu koji se otvara 21. avgusta ekskluzivno za predstavnike kompanija i medija, a 22. avgusta za sve ostale posetioce. 

Ukoliko nameravate da posetite Gamescom sajam, bilo bi nam vrlo drago ako biste posetili AOC u poslovnoj zoni dvorane 2.2, na štandu B 69/a i iz prve ruke isprobali najnovije modele premium AGON linije gejming monitora u zabavnoj zoni u dvorani 10.01, na štandu D-040.

O AOC-u

AOC je jedan od najboljih globalnih brendova na tržištu monitora. Visok kvalitet, prvorazredna usluga, atraktivan dizajn, kao i ekološki, ergonomski i inovativni proizvodi po konkurentnim cenama razlozi su zašto sve više i više potrošača,  distribucijskih partnera i čelnika komanija ima poverenje u AOC. AOC monitori se prilagođavaju svakom korisniku, bilo da se radi o poslovnom, privatnom ili gejming sadržaju. AOC je podružnica TPV Technology Limited, najvećeg svetskog proizvođača LCD monitora.

Za više informacija o kompaniji AOC i njenim proizvodima posetite novu internet stranicu  www.eu.aoc.com

Izvor: Vidamedia