Datalab objavio BESPLATAN priručnik za PANTHEON početnike

Prateći potrebe svojih korisnika kompanija Datalab SR je objavila besplatno on-line izdanje Pričurčnika za Pantheon početnike.
PANTHEOH Priručnik je udžbenik koristan svima koji se u poslu susreću sa nabavkom, skladištem, proizvodnjom, prodajom ili računovodstvom. Najvažniji sastavni deo priručnika je poslovna priča izmišljenog preduzeća Pekara d.o.o. Sve operacije i svi postupci su izmišljeni, kao i poslovni događaji koji prate poslovanje ovog preduzeća: od početnih operacija, odnosno od narudžbina i kupovine sirovina od dobavljača, preko skladištenja i proizvodnje, sve do opreme i prodaje krajnjih proizvoda veleprodajnim kupcima i maloprodajnim strankama.

PANTHEON Priručnik je namenjen prvenstveno početnicima. Mogu ga koristiti i oni koji nemaju nikakvo kompjutersko predznanje, ali imaju osnove poznavanja računovodstva. Preporučuje se korisnicima Pantheona i onima koji žele da se upoznaju sa ovim softverom i postanu njegovi korisnici.
Priručnik sadrži 145 stranica kvalitetnog sadržaja, realne primere iz prakse i preglednu strukturu. Neka od poglavlja u priručniku su: Upoznajmo PANTHEON, PANTHEON – radno okruženje, šifarnici, materijalno poslovanje, proizvodnja, prodaja, obračuni, kadrovi, knjigovodstvo i novac, mehanizmi podrške itd.
Izdanje je oblikovano tako da ga možete odštampati i nositi ga sa sobom. Možete ga preuzeti na web stranici kompanije Datalab: http://www.datalab.rs/index.php?id=5104

newsmaster